heh niekedy : podla toho ako velmi su odlysne ... ale mne sa zda ze ano ved ej to mile ked na vsetko maju odlysny nazor ale v manzelstve hmm mno nwm jako haluz to je alee tak nwm mno
podľa mňa blbosť..ja s mojim chalanom sme spolu už viac ako pol roka.....a je nám úplne úžasne...a sme rovnakí..máme radi rovnaké veci, smejeme sa na rovnakých veciach, sme proste totálne ako dvojčatáá len on je vysokýý a ja mám 168cm no jediný rozdiel obaja kučeravé vlásky, pehy a oči máme iné ale proste nie..sme obaja rovnakí a ide nám to úžasne
možno tak protiklady fyzické.
keď si predstavím jedinca opačného pohlavia, ktorý je vulgárny/vymletý/precitlivelý/urážlivý/nechápavý/pokrytecký/optimistický/bez hodnôt (teda môj protiklad), nie je mi jasné, čo by ma na ňom malo priťahovať.
Áno aj nie...
Podľa mňa je to taká zlatá stredná cesta medzi "Protiklady sa priťahujú" a "Vrana k vrane sadá..." - keby boli úplne odlišní, tak si proste nesadnú, nebudú sa mať o čom porozprávať, taký vzťah môže končiť akurát hádkami. A naopak, keby boli úplne rovnakí, zase by to nebolo dobre - niektoré povahové črty proste vylučujú možnosť byť dlhšiu dobu v spoločnosti človeka s rovnakou povahovou črtou... (dvaja kohúti sa na smetisku neznesú, alebo tak nejako to bolo...)
@Ivanka pravdu mas, nema sa co robit ze je mudry ale ja som si istý ze ten výrok je z casti pravdivý ale aj s výnimkami lebo ludia sa pritahuju ako hetero alebo ako homosexualovia cize je to pravdive ale s výnimkami
jasne ze hej aspon sa navzajom doplnaju sem tam pohadaju a si mylsim ze tak to ma byt keby mali rovnake zaluby o com by sa bavili ?? ... proste .. tak to je
nie, v živote nedokázala by som žiť s mojím protikladom to by som žila s bordeľárom, vulgárne sa vyjadrujúcim, neslušným, lajdáckym, hlúpym, neinteligentným gadžom a tak nejako
nie, protiklady sa nepriťahujú, ale rovnaké priťahuje rovnaké.
Vrana k vrane sada, rovný rovného si hľadá Dvaja ľudia musia zdieľať podobné názory, podobné záujmy, podobné myšlienky, aby mohli spolu fungovať
tak to jednoznacne nie je pravda,vidim to totiz na svojich rodicoch to je totalna katastrofa v poslednej dobe
ale zasa moji dvaja naj kamarati co spolu chodia,tak ti sa pritahuju,ale tak nebolo to vzdy tak a okrem toho,vynimka potvrdzuje pravidlo
na jednu stranu ano, na druhu nie lebo som pocul ze napr taka myslienka... napr ZAJTRA BUDE SKVELY DEN nebude pritahovat do zajtrajska zly den ale naopak ten dobry... size tuna sa pritahuju rovnake veci, inac to aj sme tam plati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale taká niekedy to naozaj funguje charaktery sa dopĺňajú navzájom a tak im to funguje
teda urcity protiklad byt musi.. aby sa mohli vzajomne doplnat
keď si predstavím jedinca opačného pohlavia, ktorý je vulgárny/vymletý/precitlivelý/urážlivý/nechápavý/pokrytecký/optimistický/bez hodnôt (teda môj protiklad), nie je mi jasné, čo by ma na ňom malo priťahovať.
Podľa mňa je to taká zlatá stredná cesta medzi "Protiklady sa priťahujú" a "Vrana k vrane sadá..." - keby boli úplne odlišní, tak si proste nesadnú, nebudú sa mať o čom porozprávať, taký vzťah môže končiť akurát hádkami. A naopak, keby boli úplne rovnakí, zase by to nebolo dobre - niektoré povahové črty proste vylučujú možnosť byť dlhšiu dobu v spoločnosti človeka s rovnakou povahovou črtou... (dvaja kohúti sa na smetisku neznesú, alebo tak nejako to bolo...)
Vrana k vrane sada, rovný rovného si hľadá Dvaja ľudia musia zdieľať podobné názory, podobné záujmy, podobné myšlienky, aby mohli spolu fungovať
ale zasa moji dvaja naj kamarati co spolu chodia,tak ti sa pritahuju,ale tak nebolo to vzdy tak a okrem toho,vynimka potvrdzuje pravidlo