no ale k veci. mám pár najlepších kamarátov, ktorých nevymením za nič na svete. a kopu známych, s ktorými sa idem večer baviť alebo cez deň niekam vybehneme.bola by hlúposť uzatvárať sa v úzkej komunite ľudí, to by som mnou nikto nevydržal
takže najbližších ľudí málo, ale pre život potrebujeme aj tých známych.
Mám jedného fakt dôležitého kamaráta, potom asi 5-10 dôležitých priateľov, proste moj bang, moji najbližší ktorím dôverujem a nespočetne veľa kamarátov.
Nebudem reagovat na pravopis Mam resp som v partii super ludi, potom trenujem decka na baseballe s ktorymi som kamarat taktiez so zvyskom trenerstva a v robote tiez s kolegami...moja odpoved: je super byt v partii, s ktorymi si sem tam vyrazim a som s nimi takmer denne plus kamaratov aj inde ...myslim, ze moj hlas to vystihol
nuz lepsie ... ako na co.... 1.skutocny priatel je tu na pochopenie doveru podporu ... proste niekto kto ta podrzi za rameno ked ti je zle ...
2. kamarati = ludia s ktorymi chodime na zabavi,travime volny cas, kontaktujeme sa s nimi vo veciach relaxacnych a obcas si helfneme spravidla v banalnych veciach
3. znami... ludia ktori vybavia kontakty prinasaju dalsie kontakty a hoci nas s nimi neviaze hlbsi citovy vztah je dobre ich mat lebo mukasa - estukasa .... ale nepodliehajme parazitickemu dojmu ! len znamost moze mat znamosti v pravom slova zmysle....
Ale co si budeme nahovarat ved ten najidealnejsi pripad je mat vsetky 3 no ne ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no ale k veci. mám pár najlepších kamarátov, ktorých nevymením za nič na svete. a kopu známych, s ktorými sa idem večer baviť alebo cez deň niekam vybehneme.bola by hlúposť uzatvárať sa v úzkej komunite ľudí, to by som mnou nikto nevydržal
takže najbližších ľudí málo, ale pre život potrebujeme aj tých známych.
2. kamarati = ludia s ktorymi chodime na zabavi,travime volny cas, kontaktujeme sa s nimi vo veciach relaxacnych a obcas si helfneme spravidla v banalnych veciach
3. znami... ludia ktori vybavia kontakty prinasaju dalsie kontakty a hoci nas s nimi neviaze hlbsi citovy vztah je dobre ich mat lebo mukasa - estukasa .... ale nepodliehajme parazitickemu dojmu ! len znamost moze mat znamosti v pravom slova zmysle....
Ale co si budeme nahovarat ved ten najidealnejsi pripad je mat vsetky 3 no ne ?