Hm, čo ja viem. Len sa niektorým luďom čudujem keď majú fakt otrasné velké tetovania štýlu "Jožkova čarbanica zo šlabikára" a sú s tým spokojný aký sú doslova počmáraný halabala akoby sa na nich vyšantili deti s centrofixami.
@jantebont hej, tak v tom prípade myslím, že tetovanie už dosť dávno padlo do mainstreamu, resp. že nie je súčasťou len vymedzených subkultúr. Ale pre mňa to znamená, že v súčasnosti človek už tetovaním samotným nedáva najavo, že niekam patrí (asi rovnako, ako kockovanou košeľou nedáva najavo, že je kovboj). Ale to je u mňa úplne mimo kategóriu toho, či je to "in" alebo nie, pretože in to rozhodne stále je, o tom svedčí to, že sa z toho stal mainstream. Takže ma zmiatli kategórie "je niečo cool" alebo "je niečo mainstream" postavené takto do kontrastu. Pre väčšinu ľudí je totiž mainstream najviac cool, keďže sa ho držia. Ak by nie, diskvalifikovalo by to princíp módnych trendov.
@montgomery ty si asi tiež videl len nejaké basistické ghetto tetovania keď toto vieš povedať.. Za to ze tebe sa to nepáči ešte neznamená že sú všetky otrasné..
Ak ste jebnuti tak tetovanie je určite mainstream pre vás. Tetovanie ma byt o tom co sa ti páči, myšlienka, spomienka. Nemá telo ani vylepšiť ani byt viac cool. Hlúpi ľudia na birdzi
Tetovanie je asi tým posledným, čo by ma v živote trápilo, ak by môj zjav a vzhľad neriešili ľudia, čo zatiaľ neriešili ...akože je to "in", no ja nie som tá cool ovca
@elmsi toto. Fakt velmi toto. Boze, kto ked ide k taterovi premysla nad tym, ci bude viac cool? Akoze, ako vylepsenie to v podstate beriem - viac sa mi paci moje telo pokreslene nez nepokreslene, ale v prvom rade je to ako hovoris, o vyjadreni nejakej myslienky, estetickeho citenia, etc.
@staphylococcus už sa mi nechce rozčuľovať ale som rada ze niekto somnou súhlasí samozrejme nemôžem ešte opomenúť prekryvanie jaziev tetovanim tam asi fakt ide vo veľa prípadoch o to ze obrázok lepší ako jazva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov