Mám presne takúto dilemu. Čo si o tom myslíte? Ide totiž práve môj najobľúbenejší film-Nebezpečná rýchlosť, a mňa to napadlo. Taká odľahčená téma. Ďakujem
keď sa ti utrhnú výťahové laná,až vtedy to bude nebezpečná rýchlosť...
Ja som z SPŠ stavebnej,ale nepamátam si,že sme sa o výťahu učili akože je dopr.prostriedok.Je to len zariadenie na priemiestňovanie osôb a vecí pre určitú nosnosť do jednotlivých podlaží budovy,výťahy sa zriaďujú v domoch pre viac ako 4 poschodia...viac si nepamätám
Fuha - podla mna ano - vytah je dopravny prostriedok - je jedno ci ides dopredu - autom alebo do vysky s vytahom - nevidim ziadny rozdiel - hlavne ked byvas v 40 poschodovom baraku - tak to je urcite dopravny prostriedok - este dobre ze si na vytah netreba kupovat - cestovny listok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja som z SPŠ stavebnej,ale nepamátam si,že sme sa o výťahu učili akože je dopr.prostriedok.Je to len zariadenie na priemiestňovanie osôb a vecí pre určitú nosnosť do jednotlivých podlaží budovy,výťahy sa zriaďujú v domoch pre viac ako 4 poschodia...viac si nepamätám
haha
Alebo hojdacka - to je ako kyvadlova doprava
suhlasim vytah je dopravny prostriedok..
Luboso: jasne, aj eskalator
Fo: