co takto jeden clovek a jedna udalost, ktora sa mu prihodi...............dokaze ho ovplyvnit natolko ze sa ako clovek zmeni???(napr.z dobreho na zleho abo opacne....ja viem siroko chapany pojem ,,dobry´´ a ,,zly´´)
no tak napriklad ja som mierumilovny clovek ale keby niekto ublizil mojej rodine stal by sa zo mna vrazdiaci stroj je to taka zmena aku si mala namysli?
Ci to moze zmenit jeho charakter, povahu, neviem. Mozno. Ale urcite to moze zmenit moje hodnoty. Ak je niekto cely zivot karierista co zije pre peniaze, a zrazu povedzme jeho dcera ci zena ochorie na nejaku vaznu, mozno nevyliecitelnu chorobu. Prestal by sa tak zaujimat o peniaze a pochopil by, ze rodina ma vacsi zmysel. A to by v podstate znamenalo aj zmenu jeho osoby a jeho zivota. Ale asi nie zmenu jeho osobnosti.
A to "dobry" a "zly" su vazne dost siroko chapane pojmy. Ale ako napisal typek...cely zivot si dobrosrdecna, milujuca, mila...niekto znasilni alebo zabije alebo znici zivot niekomu z tvojej rodiny, a ty sa mu musis pomstit. Tvojou hodnotou sa stane pomsta. Ale osobnost sa tym asi tiez nezmeni.
Na to aby sa clovek dokazal od zakladov zmenit, staci aj jedna udalost. Musi byt samozrejme velmi emotivna. Suhlasim s Midom a Typkom ze clovek si potom prepracuje svoj hodnotovy rebricek a zacne sa zaujimát o uplne odlisne veci( v dobrom aj zlom slovazmysle)
Clovek sa podla mna nemoze delit na dobreho a zleho...Len kazdy povazuje za spravne cosi ine (napr. ked niekoho odmalicka ucia ze ak zahlusi co najviac neveriacich ktori urazaju jeho Boha bude mu Boh vdacni.-co viac treba ku stastiu...Tak niet divu ze spadli dvojicky)...Nik sa urcite rano nezobudi s umyslom niekomu ublizit alebo okradnut... Proste to spravi s nejakym umyslom ktory nemusi byt zly... Ale urcite sa moze nieco stat co zmeni niekoho pohlad na svet...k lepsiemu alebo horsiemu...
ale keby cirkev chcela zabijat v mene boha tiez by to veriaci robili takze co z toho vypliva? ze len triezvy nezainteresovany phlad si moze spravit dobry nazor na situaciu okolo neho
clovek sa moze zmenit aj o 180 stupnov.predtym som tomu nechcela verit ale mala som uzasneho chalana a teraz po nasom rozchode sa z neho stal sprosty a bezcitny (pardon za vyraz) fetak.totalne sa zmenil, nemozem sa nan ani pozret...myslite ze za to moze vplyv kamosov??? pochybujem.clovek musi zmenu chciet a prijat,ci uz tu dobru alebo zlu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A to "dobry" a "zly" su vazne dost siroko chapane pojmy. Ale ako napisal typek...cely zivot si dobrosrdecna, milujuca, mila...niekto znasilni alebo zabije alebo znici zivot niekomu z tvojej rodiny, a ty sa mu musis pomstit. Tvojou hodnotou sa stane pomsta. Ale osobnost sa tym asi tiez nezmeni.
hej tak som myslela dobre si pochopil...
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk