Predstavte si, že by mohol v dnešnej dobe existovať len jeden druh , zo všetkých umeleckých žánrov..ako je hudba, šport,filmy,divadlo,..a nevie možete doplniť..
Napr..z hudby by mohlo byť len rap, alebo rock, vážna hudba,
@sugy1 ani jedna z romantických komédií, či už bola horkosladká, či nie. všade som videl ten vytýčený rámec
no a nejde predsa o to, či sa nudíš. ide o to, či je to mozgová onania, či nie. impregnovanie diváka dramatickou hudbou. vyvolávanie emócií. och, toto je smutné, scéna bude vleklá, strih pomalý. ale čo to! v hrdinovom živote nastal zlom! inšpiratívna, rýchla hudba. strih na hrdinu víťazoslávne kráčajúceho ulicou.
jedno teraz (čo sa týka 500days) uznávam, s časom sa pohrali celkom pekne.
Ja počúvam (hudbu), pozerám (filmy), hrám (športy) akékoľvek, nevedela by som si vyhradiť len jeden druh. Ale napr. čo sa týka hudby, tak by mi neprekážalo keby neexistoval hip-hop/rap :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
komedia(ale zas komedia bez volakej dramy alebo mystery alebo nieco podobne nema vyznam
sport: behanie
šport - gaučing
film - do riti, to by som si nevybrala!
divadlo - tragédia, jednoznačne
šport - snowboarding
filmy - paródie
divadlo - to je jedno.
seriály
nezaujíma ma, kľudne ani jeden
šport: snowboarding
filmy: niečo na spôsob filmov Tima Burtona
divadlo: muzikály
šport - kedysi tenis, dne hokej
filmy - psychologické
seriály - mysteriózne
sport - cyklistika
film - drama
...
a k téme- bicyklovanie, psychologické drámy s erotickým nádychom, mexická hudba a v divadle komédie
šport - voleyball
film - dráma
divadlo - hrané komédie
no a nejde predsa o to, či sa nudíš. ide o to, či je to mozgová onania, či nie. impregnovanie diváka dramatickou hudbou. vyvolávanie emócií. och, toto je smutné, scéna bude vleklá, strih pomalý. ale čo to! v hrdinovom živote nastal zlom! inšpiratívna, rýchla hudba. strih na hrdinu víťazoslávne kráčajúceho ulicou.
jedno teraz (čo sa týka 500days) uznávam, s časom sa pohrali celkom pekne.