nenavidim TOFU!!! a budem to opakovat dovtedy, kym si isty typek neuvedomi ze neni cely svet len o nom a tiez cibulu a huby nejem.... a lubim ruzovy nakyp, palacinky, kapustnica, kuracie maso, pizza....
Mám veľmi rada pečené kurča, kuracie rezne, pizzu, bryndzové halušky, cuketové placky.
Nejem pečienku a iné vnútornosti, držky, dusenú kapustu-napríklad knedlo- vepro-zelo, kapustové fliačky,ale napríklad kapustovú polievku a segedínsky guláš z kyslej kapusty mám rada.
A možno trochu nezvyčajné, ale z polievok nemám rada mäsový vývar, je jedno či kurací, hovädzí alebo iný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a nenávidím mandarinkový džem,, či pomarančový či aký to je
a neznasam vyprazanu zeleninu a spenak v hociakom stave
A najviac neznášam kapustu, alebo napríklad kôpor.
a neznásam rajčiny..fuj :/
a neznasam kopu jedal
@soraya kapustnicu mi dneska babka spravila
A čo nemám rada ? ... Heh mäso, som vegetariánka Ale inak zjem všetko...
Nejem pečienku a iné vnútornosti, držky, dusenú kapustu-napríklad knedlo- vepro-zelo, kapustové fliačky,ale napríklad kapustovú polievku a segedínsky guláš z kyslej kapusty mám rada.
A možno trochu nezvyčajné, ale z polievok nemám rada mäsový vývar, je jedno či kurací, hovädzí alebo iný.