predstav si.. noc.. ideš autom.. a zrazu križovatka, ale ty máš červenú..veďľa teba zastanú policajti.. keď sa poobzeráš, tak zistíš, že na tej križovatke si iba ty a policajti, nik iný. čo urobíš? prejdeš, a riskuješ pokutu, alebo zostaneš čakať na zelen
hmm no co. dal by som si dole okienkop aňzatrubil na policajtov zavrcal plynom a povedal: :Tak co chlapci. Ideme na to?" pravdepodobne by som to asi neriskoval. vsak naco si pridavat starosti.
keby tam neboli fizli,tak asi by som riskla (ale v noci sú semafory vypnuté ...no keďže by tam boli,tak samoška,že počkám...nechcela by som predsa prísť o vodičák nie? ...blba otázka
jasne, ze by som pockal, kebyze su tam fizli...vsak by isli hned za mnou, kebyze prejdem na tu cervenu, bez ohladu na to, ci by tam boli ine auta alebo nie...
ved ako minutka ma nezabije no... sak pockam... aj keby nebol na tej krizovatke nikto tak radsej pockam.... tak ale dufam ze by semafor radsej v noci blikal
myslim, ze kazdy, kto si ten vodicak vydrel a za volantom uz sedel, citi taky pocit zodpovednosti a respekt, ze by na cervenu zastavil vzdy...tak ako stojime na prazdnej ceste na stopke, lebo ju tam niekto z nejakeho dovodu dal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale keby som si vyberal, že idem peši, nikde nič a policajti ... hm, to by bola výzva ...
Možno by som to just spravil, už len pre srandu, rád provokujem
Kedysi keď okolo mňa šli policajti tak som sa začal tackať už len z prdele
keď pôjdem na červenú policajti si ma odchytia a stratím viac času ako tú minútku.
A nie náhodou bliká?
A čo by akože mali robiť? Povedať ti, že máš ísť aj na červenú?