jednoduchej veľa netreba (a aj také sú niekde v zákutiach zeme) a je v podstate sčítaná.
zložitá sa mi páči viac, lebo ak by bola jednoduchá, tak by bola nuda.
@semhamforas viem o tom, ze vela muzov vyhladava zeny, ktore oni vystihuju ako "jednoduche" takze ak su teda jebnute,vy chlapi nechcete aby vase jablko (alebo jablka padli daleko od stromu
Jednoducha je taka co nosi rovne vlasy, rifle, tricko a kabelku nosi iba vonku nie do skoly. A zlozita to su modelky, cajorinky, velke panicky, do skoly chodia na aute, nosia stylove veci, maju smartfon, su namyslene, pouzivaju na pisomkach tahaky, na skuskach pouzivaju velky vystrich.
jednoducha zena je muz alebo lesba
a zlozite su zvysne...az take zlozite, ze vas 3-krat odmietnu a ked im potom date pokoj, nastvu sa na vas, ze co ste ich prestali milovat ach jo, cista citova nevyrovnanost
@insomniaa Pritom výraze mi napadne, nenáročná žena, v tom zmysle že si nepotrpí napr. na kozmetike, ale dáva prednosť prirodzenej kráse. Podobne aj v konaní. :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zložitá sa mi páči viac, lebo ak by bola jednoduchá, tak by bola nuda.
Musím dať všetko do poriadku s ňou
díky za impulz birdz, idem zas ta het, stuff to do
@insomniaa si asi zle pochopila príspevok. A prosím nehádž všetkých chalanov do jedného vreca sme citlivé bytosti
a zlozite su zvysne...az take zlozite, ze vas 3-krat odmietnu a ked im potom date pokoj, nastvu sa na vas, ze co ste ich prestali milovat ach jo, cista citova nevyrovnanost
@semhamforas vôbec nie si citlivý, minule som kričal dosť a ty nič!
@16 asi si pleties pojmy s dojmami...ja sama seba pokladam za zlozitu zenu, no ani z daleka nie som to, ako si to opisal ty