neviem ci to vidim iba ja ale vacsina ludi z mojho okolia ci uz doma, v skole, v partii, abo aj tu maju nejake divne obdobie...ked sa nic nedari, nic nevychadza nic nejde tak ako ma, vsetko sa ruti, skratka take hlupe obdobie "nicoho" proste ked sa neni n
@5 suhlasim az na tych pribuznym, ti su OK, no mne sa vsetko sere, skola (samozrejme ze som si musela vybrat tazky gympel a teraz to nejde podla mojich predstav) i priatel a aj zdravie sa sere... co dodat... uz sa tesim, kedy prepukne depka!!!
Mne je napiču už dlho nerozlišujem to či je jedeň alebo leto Ale vlastne trochu hej..lebo verím že v zime bude lepšie Proste niečo sa musí zmeniť, tak to je...
asi začnem podnikať... otvorím si "obchod pre samovrahov" na jeseň budem mať sezónu a zarobím veľa veľa peňazí btw, potrebuje niekto zohnať slučku alebo tak ?
hmm, ja mávam depresívne stavy úplne nezávisle od ročného obdobia, takže ja to nejako špeciálne nepozorujem. Ale možno na niektorých to dolieha vplyvom počasia, ktovie.
klídek, je to počasim Kráásne slnečne dniii prechadzaju do upršanýýých, tmavýých a studenýýých... Koho by to nedeprimovalo? Mne to robi jedinu radosť, že už sa newiem dočkať zimy, snehu a Vianoc a celej tej atmosféry Prejde za chvilu, dont worry
@9 mozno by sa jedna i zisla... len tak, do zalohy xD ved nikdy nevies, kedy depka prejde do totalneho zosypu a podrezavat zily sa mi zda nechutne xD kks, ale vazne nie som psychopat... iba obcas
@12 nieje problém, a keby bolo treba dodávam ešte formulár na záveť, pokazené padáky a potápacie prístroje,zbrane a žiletky široký sortiment od firmy Johnny & Death co.
Asi tak ako @affroditta - jesenné počasie a jeseň celkovo na mňa deprimujúco nepôsobí, skôr tak príjemne melancholicky... Problém je s dianím okolo mňa - málo času, nedostatok spánku, nedostatok pozornosti (resp. spoločnosti)... možno niekoľko ďalších faktorov...
no ja mam o nieco lepsiu naladu ked vonku svieti slnko ako ked prsi...ale konkretne to nezalezi od obdobi...ved jesen je fajn zacne skola, clovek spozna novych ludi, nauci sa nove veci, uvidi vela peknych dievcat...
ake vianoce aka atmosfera. ved pochybujem ze bude sneh (no teda aspon tu na zapade). minule vianoce tu boli bez snehu a to ani neboli vianoce.Jesen je dobra akurat tak pre vytvarnych Umelcov- maju co malovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
proste vsetko je na piču, vsetko sa kazi!!!!nielen mne ale aj mojim blízkym