Čítali ste niečo od Kafku? Čo si myslíte o jeho tvorbe? Ja som práve prečítal zbierku jeho krátkych poviedok a Kafkove slová mnou pohli tak, ako sa to podarilo zatiaľ iba málo spisovateľom, ktorých som čítal.
prečítala som takú hrubočiznú zbierku jeho poviedok, Ameriku a kúsok Zámku (som trapná, fakt len kúsok. kúpila som si to po francúzsky a po 50tej strane neustáleho čítania každej vety 5krát za sebou, som to nechala tak. ale asi začnem znova. je to ťažká kniha čo i len v materinskom jazyku, ale no a čo. pán K. musí k zámku (ne)dojsť!)
čítala som toho dosť, z tých hrubších Proces a Zámok, Premenu som zvládla aj v origináli a potom ešte takú hrubú knihu poviedok. (Z ktorých ma nie všetky bavili, ale celkovo môžem povedať, že ho mám rada)
Editino očko (asi tak sa to volá) a zopár vecí v tej knihe,kde to bolo a páčilo sa mi to celkom, ale asi ma to neoslovilo tak, aby som si prečítal všetky jeho diela
začal som čítať ten preslávený Proces, ale došiel som potom asi do polky a už sa mi ani nechcelo, nejak ma to nezaujalo a potom som sa ku Kafkovi už nevrátil vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inak Kafku veľmi môžem.