Fotrovci chcú aby som išla na gympel, ale ja sa na to necítim proste a nesom moc na učenie sa a všetko okolo toho, a ani si nemyslím že mám bohviejaké vedomosti, viem že by to mohlo byť aj lepšie. Základku prechádz
mas to dobre s ucenim myslim, to by si videla tych dementov co budes stretavat... stredna je aj tak hlavne o dobrej partii a ked musis musis na vysku potom, tak ani gympel nebude zly...
@mirka7 ...rozhoduj iba podla seba a nie podla rodicov a ked chces ist na vysku ( nie musis ) tak chod na gymo a ked nie tak chod hocikde ..ja tanepoznam neviem co si kto si co ta bavi a v com si dobra to musis vediet iba ty ...ale teraz chodi na gympel kazdy aj ten co sa neuci takze chod tam ak chces ... mna sa nepytaj
gympel je super ako priprava na vysku, som na osemrocku a nepocitujem ze by som sa mala nejak vela ucit... ale to je asi tym ze tu trcim od 9tich na 4-rocnom sa stazuju ze toho maju vela... skor ta vezmu na vysku podla mna...
sice mne uz viac krat napadlo ze som mala ist radsej na zdravotku
ak nevies co chces dalej, chod na gympel, ak ta viac taha ta zdravotka a chces s tym daco do buducnosti, tak tam
keď chceš ísť na výšku a nevieš, na čo sa máš zamerať, takže gympel by bola asi najlepšia možnosť aj keď tvrdíš, že sa veľmi neučíš a máš dobré známky, tak by to mohla byť dobrá voľba
u mňa práveže gympel nikdy neprichádzal do úvahy a som na hotelovej, asi ti moc neporadím, ale musím povedať, že na odbornej škole budeš mať aspoň niečo, od čoho sa môžeš odpichnúť, nejakú zručnosť, kdežto ak ťa z gympla nezoberú na výšku, alebo z nejakého dôvodu zmeníš názor, nebudeš mať nič...
@mirka7 drahá nerieš to... chod na strednu aku chceš.. ja mam zdravotku ale asistenta.. a na hocijaku výšku ťa zoberu.. to nerieš vobec...a na fotrovcov sa kašli.. moji tež chceli aby som šla na gympel... ale to by mi muselo ozaj hrabať... aj tak som si spravila po svojom..
ja mám práve ten istý problém, ale s vysokou školou. tento rok maturujem na obchodnej akadémii z predmetov, ktoré ma nebavia a na výške ich nevyužijem lebo sa zaujímam o niečo úplne iné. teraz sa musím učiť na maturitu a aj na prijímačky zvlášť, a nie je toho málo. preto ak vieš že pôjdeš na výšku, odporučila by som gympel, lebo tam si môžeš určiť z čoho budeš maturovať a čo budeš potrebovať na výšku. a máš čas sa ešte rozhodnúť. lebo keď pôjdeš teraz na hotelovú a potom zistíš, že ťa baví medicína, bude už neskoro. ja som v tvojom veku tiež nevedela, na akú výšku chcem ísť, rozhodla som sa až v 3. ročníku na strednej a teraz musím makať dvojnásobne ale je to na tebe.. ty sa musíš rozhodnúť aká škola ti najviac vyhovuje
Ja som osobne vedel kam chcem ísť na strednú.
Ale ak nevieš sama kam by si chcela isť študovať tak je to ťažké nakoľko by si mala vedieť čo by ta bavilo.
Koniec koncov ty ten obor budeš 4roky študovať nie ja a myslím že rodičia tiež nie...
a keby nezáleží na peniazoch, čo by si úplne najradšej robila?keby ti napríklad každý mesiac prišlo na účet 1000 eur, a potom by si už mohla robiť čo len chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
sice mne uz viac krat napadlo ze som mala ist radsej na zdravotku
ak nevies co chces dalej, chod na gympel, ak ta viac taha ta zdravotka a chces s tym daco do buducnosti, tak tam
Ale ak nevieš sama kam by si chcela isť študovať tak je to ťažké nakoľko by si mala vedieť čo by ta bavilo.
Koniec koncov ty ten obor budeš 4roky študovať nie ja a myslím že rodičia tiež nie...
Pokiaľ sa chceš vyhnúť fyzike, ťažkej matemtike, chémii.. tak by som na gympel nešla pretože pri tom budeš preklínať všetkých svätých. ..
prečo?
a keby nezáleží na peniazoch, čo by si úplne najradšej robila?keby ti napríklad každý mesiac prišlo na účet 1000 eur, a potom by si už mohla robiť čo len chceš