cestou do skoly mam presne urcene miesto kam si sadnem a vzdy je volne (uplne vzadu nalavo).to sme taka stvorka ktora tam v kuse sadne.. a cestou naspat si sadnem tam kde je volne...samozrejme dozadu lebo tam su aj kamarati ...
nesadám si.. nohy mám v poriadku a na nasledujúcej zastávke ajtak príde nejaký dôchodca kt. musím pustiť sadnúť.. inak autobus s volnými miestami som nevidel už dlho , a v buse z dlhých dielov sa nenájde ani miesto na státie..
no ja si nesadam prakticky nikdy,ak uz,tak len ak je volne sedadlo a idem delako...ale zvycajne nejdem ani tak daleko a uz vobec nebyva volne sedadlo..buhaha
neznasam autobusy bo to nie je dopravny prostriedok ale konzerva sardiniek
a ked uz nim nahodou idem ze mi nejde vlak alebo so riadne utahana tak idem s kamoskami a sadnem si k nim a ked nejdu tak k tomu kto mi je sympaticky alebo ho poznam
Ak sú úplne voľné sedadlá, idem tam... ak nie sú, tak pochopiteľne preferujem mladé pohľadné slečny pred starými robotníkmi z ktorých razí alkohol na 5 metrov
Podla miery komentov a sediacich ludoch v autobuse podla tejto diskusie bud na autobus nechodite alebo ked uz chodite akoze ste vsetci zamozny a mate auta popripade vlastneho sofera ked vsak Zofre ochorie a naaahodou idete autobusom rozhodne nesediet ed to je brrr pod uroven a ke duz naaaahodou sediet tak rozhodne sam sterilne a bez kontaktu s clovek to sme to teda dotiahli... este ze existuje umele oplodnenie
ja nechodim welmi avtobusom ale ked uz tak sa mi malokedy stane ze by som si musela prisadnut k niekomu neznamemu...ale ak by som uz nemala na vyber a nechcela stat tak by som si sadla asi k nejakej starsej pani...
najradšej do voľnej dvojky a potom keď sa nedá, tak buď vedľa dôstojne vyzerajúcich ľudí, alebo vedľa čo možno najchudších, alebo vedľa nejakej baby... tie sa väčšinou hanbia, tak sa stiahnu na pol zadku a mám miesta do alelujáááá
no ja si praveze sadam vacsinou az ked uz niekto sedi, lebo mozem si vybrat ja a nemusim trpnut co za individuum si ku mne /v BA MHD/ prisadne....takze vacsinou nejaka zena, sedi sa mi prijemnejsie ako vedla cudzich muzov...
Keď si minule ku mne prisadol v prímestskej cestou do Pezinka dajaký nafajčený starúch, tak som si dal cez nos čelenku ... A fakt to pomohlo, lepšie sa mi dýchalo ...
no, keď som šla autobusom ešte sa mi nestalo, aby som si musela prisadnúť, lebo vzadu v päťke skoro nikdy nikto nesedí, ale keď prídem neskoro do vlaku a som nútená si prisadnúť tak zväčša volím mladých mužov
vacsinou ked su obe sedadla volnee...tak obsadim to jedno..a cakam ked si niekto ku mne sadne.,..a ja si zasadne nesadam ku ludom co maju w usiach sluchadlaa
keď je voľné si sadnem no nerada k starčekom abo k nejakým "extra" a stojím iba keď je plné,veď stáť 45 min cestou do školy a ďalších 45 min zo školy s ťažkú kabelu no moc ma to neláka i keď zažívam často
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ked uz nim nahodou idem ze mi nejde vlak alebo so riadne utahana tak idem s kamoskami a sadnem si k nim a ked nejdu tak k tomu kto mi je sympaticky alebo ho poznam
Nerada sedím vedľa obstarožných takmerdedov.
Nerád sedím vedľa starých nevábivo vyzerajúcich chlapov ... A som moc hanblivý na to, aby som si sadol k babe môjho veku Pripadalo by mi to divné ...