do p.če (jojo..snažím sa nepísat nadávky, lebo počet je obmedzený)...presne tam, odkál sme vylézli, tak tam aj smerujeme...ale šak no...nebudem pesimistická...snád sú aj normálne decká...
@2 myslíš že tie nadávky niekto počíta? pomaly sa blížime (skôr tam kráčame metrovími krokmi do piche , do roku 2101 tam dôjdeme , no vlastne už naši potomkovia
nenávidím dnešné deti do 15 rokov...samozrejme česť malému percentu výnimiek...kurví sa to,chlastá,hrá sa na najvačšieho stokára a čo ja viem ešte čo...je mi na grcanie...nechcem deti ako som sa už aspoň 100 krát vyjadrila
viete oni si myslia ze su strašne cool ale su trapní všetci to vieme mozno si poviete čo tu take debilne 14 decko piše ale je to tak ja to vidim ak ako vy
@19 oni sa sami do toho dostali prečo by im mal ešte niekto za to pomáhať?! určite dobre vedia čo robia a aj že vačšina ludí normálnych to odsudzuje ale im to je zrejme ukradnuté keď sa ani sami nesnažia to napraviť
@21 nie praveze si neuvedomuju ake blbosti stvaraju,lebo im to nema kto povedat. A samy nato prijdu az ked je neskoro ,resp. ked ich zivot ofacka a obiju sa v zivote dostatocne nato,aby sa zacali chovat normalne...
Hej viem že si poviete že ďalšie sprosté 15 ročné decko tu píše ale... mám taký istý názor ako vy... iba keď počujem spolužiakov ako sa idú "rozbiť" pričom polka nemá ani 15, tak akože ... neviem čo si tým chcú dokazovať...:/
lenze, to je predsa pekne nechutne, napriklad ked chodim busom domov, a idu deti taki 6-8maci (12-14 rokov cca) a na cely autobus do piii uhni mi, si k0k0t...a takto,....akoze ved to nie je zaujimave, ani cool, je to odpudzujuce, nechutne.....aj ked niekto dospely nadava,nie ejt o vyhra, ale on aspon vie o com hovori a raz z cas, dobre, ale to decko ledva vie o com toci!!!
a este ked sa nadrbu vsetci do mesta a zhanaju chlast no konieeeeeec.....akoze deti budicek!!
a drze to je
a najnechutnejsie je ked sa gechlia proste jedno dievca, taka mala podarena blondika, zacala chodit na ZŠ do mesta , ma len 13 a chodi tak zgechlena linka cierna a makeupu tri kila, pre koho je to sexy?
alebo jedno dievca ( nasa dedina, to je ako v telenovela, kazdy s kazdym ale tak no ...asi 14, neviem kolko ma....kks a taka ku*va z nej ze koniec, namachlena, minule sa v buse malovala, celu cestu robili do zrkadielka spulenie a posielala si pusinky....potom tak zazera ze akoze ja som kralovna dovi dopo moji....bleeeeeeeee....a taa chooodza tak vrti tou ritou....blee
A to som sa vždy smial keď som videl nejakých dôchodcov kecať o skazenej mládeži ...
Teraz už neviem čo mám robiť ...
Tlupa ľudí do 20 rokov (Fakt nechcem vedieť kto z nich kedy začal fajčiť a piť a aký korenený slovník používajú) tu hovorí o tom akí sú tí mladí (vždy zásadne o kúsok mladší ako kritizujúci, aby do toho sám nezapadal ...) sprostí ...
Samozrejme, že pred pár roki sa ani nefajčilo, ani nepilo, ani nenadávalo, to prišlo ako blesk z čistého neba s tými dementnými deckami ...
... Aby som moc nekecal, ani mne sa kopa vecí nepáči, voči niektorým mám až odpor, ale táto téma sa mi zdá extrémna ...
Deti dnes nefičia na pokémonoch, ale na vlasoch nafarbených načierno a sú rovnako hlúpe a ovplyvniteľné ako boli vždy ...
Ja fakt nevidím, že by sme niekam speli, proste sa hlúposť detí nejak odlišuje od hlúposti detí kedysi ...
A toto si neodpustím, ale ešte si skús predstaviť ako tie decká budú vyzerať, keď ty žiadne decká mať nebudeš, ale zásadne ich budú mať všetci, ktorých rozmnožovací pud predbieha ich mozog ...
tato tema je trapas ... cisty kokotizmus na birdz.sk na niektorych hlupych prispevkoch som sa aj celkom zasmial, hlavne ta Ivanka nema IQ nad 100 ani omylom....
mna by naozaj zaujímalo v čom je tá dnešná "mládež" taká skazená. v tom že pijú a fajčia "už" v 14? Neviem kedy väčšina z vás mala s týmito vecami prvé skúsenosti, či až po 18. Ja som sa prvou cigaretou zadúšal v 14 a prvý krát som bol sťatý pod obraz v 15, a to som bol v rámci môjho okolia "stále pozadu". Ved každý jeden teeneger chce byť čo najdospeleší (v jeho ponímaní) a správa sa tak ako to vidí na starších. Rovnako ako sme sa mi tvárili na "najvačších drsnákov", tak to teraz robia teenageri tiež. hej, možno v inej miere, alebo možno - je iba viac vidieť tích ktorí chcú byť vidieť.
presne to len v škole počut ze "No piatok ideme pit" a akoze ja len kuknem ze dobre ... no isto... sa len zasmejem nekedy som sa ich aj pytala ze čo na tom vidia a ze trošku sa dostat do nalady ja sa viem zabavit aj inak
Zaujimave nazory co si o nas myslite Ked ma kamaratky volaju aby som sal s nimi fajcit to ja sa radsej zasijem za dobru knihu a vyhovorim sa ze mame niaku velku pisomku z matematiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Vidia to,ze je to normalne vsetci to robia,tak preco oni nie?
Lahke je odsudit,tazke pomoct...
Ale v ich veku sa len haldaju...
@23 ak mas nazor ako my,tak ta nemam dovod odsudzovat...
radi sa vyhovaraju...
lenze, to je predsa pekne nechutne, napriklad ked chodim busom domov, a idu deti taki 6-8maci (12-14 rokov cca) a na cely autobus do piii uhni mi, si k0k0t...a takto,....akoze ved to nie je zaujimave, ani cool, je to odpudzujuce, nechutne.....aj ked niekto dospely nadava,nie ejt o vyhra, ale on aspon vie o com hovori a raz z cas, dobre, ale to decko ledva vie o com toci!!!
a este ked sa nadrbu vsetci do mesta a zhanaju chlast no konieeeeeec.....akoze deti budicek!!
a drze to je
a najnechutnejsie je ked sa gechlia proste jedno dievca, taka mala podarena blondika, zacala chodit na ZŠ do mesta , ma len 13 a chodi tak zgechlena linka cierna a makeupu tri kila, pre koho je to sexy?
alebo jedno dievca ( nasa dedina, to je ako v telenovela, kazdy s kazdym ale tak no ...asi 14, neviem kolko ma....kks a taka ku*va z nej ze koniec, namachlena, minule sa v buse malovala, celu cestu robili do zrkadielka spulenie a posielala si pusinky....potom tak zazera ze akoze ja som kralovna dovi dopo moji....bleeeeeeeee....a taa chooodza tak vrti tou ritou....blee
@27 len hlavný problém je v tom že my sme rovnaká generácia ale čo robia tí o 4-5 mladší a menej je otras...
Teraz už neviem čo mám robiť ...
Tlupa ľudí do 20 rokov (Fakt nechcem vedieť kto z nich kedy začal fajčiť a piť a aký korenený slovník používajú) tu hovorí o tom akí sú tí mladí (vždy zásadne o kúsok mladší ako kritizujúci, aby do toho sám nezapadal ...) sprostí ...
Samozrejme, že pred pár roki sa ani nefajčilo, ani nepilo, ani nenadávalo, to prišlo ako blesk z čistého neba s tými dementnými deckami ...
... Aby som moc nekecal, ani mne sa kopa vecí nepáči, voči niektorým mám až odpor, ale táto téma sa mi zdá extrémna ...
Deti dnes nefičia na pokémonoch, ale na vlasoch nafarbených načierno a sú rovnako hlúpe a ovplyvniteľné ako boli vždy ...
Ja fakt nevidím, že by sme niekam speli, proste sa hlúposť detí nejak odlišuje od hlúposti detí kedysi ...
Kua a to som si kedysi myslel aký budem totálne liberálny rodič ...
A toto si neodpustím, ale ešte si skús predstaviť ako tie decká budú vyzerať, keď ty žiadne decká mať nebudeš, ale zásadne ich budú mať všetci, ktorých rozmnožovací pud predbieha ich mozog ...
TAM!
a viac to neriešme >; )_D=