Mňa by zaujímalo, z kerého pekla sa nabrala otázka "Kde je pes zakopaný?". Veď to nedáva žiaden význam, prečo sa to hovorí v súvislosti s otázkou "v čom je problém?", keď nikoho netrápi, kde je zakopaný pes? Proste mŕtvy pes, zom
niektore citaty nemam rada fakt a tu si clovek fkat protireci, tvrdi, ze pes je priatel jeho a hlavne, ze : citim sa pod psa...tak kde je pes zakopany? nemal by byt zakopany radsej ludsky rozum?
Pes je zakopany v pinici a tam sa lepsie aj hlada.
Ja som nikdy nepovedal namiesto v com je problem? kde je pes zakopany. ja skvor hovorim ke je chyba. po priapde ak neviem kde je chyba tak si poviem a co som kkot? ale pouzivam spojenie som hladny ako pes a uz je tam ten pes spomenuty. ale inak fakt neviem preco sa vravi kde je pes zakopany ....
ziadne rasisticke poznamky my tu riesime chudacika hava ktoreho zakopali a co ked je este zivy? hmmm mozno ma daku slamku a tak dycha... hiii co ked daky vtacik sadne na slamku ako v ej rozpravke? XDDD
ten pes nie je zakopany.. sak prave ze v com je problem ?.. ked sa dakto spyta.. tak nevie povedat pretoze nevie kde je zakopany pes... lenze ten pes zije a nieje zakopany.... pripadne ten pes zdrhol od majitelov a ti sa za to hambili tak sa tvarili ze ho zakopali... lenze on si stale beha po slobode...
Ja som možno na niečo prišla. Takže, väčšina ľudí sa nechváli tým, kde psa zakopala, keď skapal/zomrel, a preto keď použijeme tento výraz, chceme zistiť... niečo čím sa ľudia nechvália a chcú zatajiť?
28: ako ja si to tak predstavujem ze on sa utopil ,bol dlho pod vodou, bolo na nom vela spiny, a posobil ako keby bol zakopany alebo to len tak proste pomenovali alebo ako sa to prekladalo z toho druheho jazyka tak sa to prelozilo na zakopany
alebo to nema ziadnu historku a proste to vzniklo ako napriklad slovo "haluz"
myslim ze to bolo povedane len tak z blbosti a sa to tak zapouzivalo proste
Výraz „tam je pes zakopaný“ má podľa histórie svoju legendu. Vznikol vraj vďaka psovi patriacemu istému Xanthipovi. Ten sa vrhol do mora za loďou, na ktorej sa plavil jeho pán a plával dlhé hodiny, kým sa celkom nevyčerpal. Pochovali ho na ostrove Samarine.
Nechcem pôsobiť ako zbytočne nafúkaný mudrlant, ale toto jedno viem.
Takže, naši predkovia boli poverčiví. Podľa nich, pes bol natoľko verný tvor, že aj po smrti jeho duch strážil miesto, smaozrejme tam, kde bol zakopaný. Ľudia si preto často zakopávali psov pred prahy, alebo pod okná, mala to byť ochrana proti zlým duchom, ale aj proti zlodejom, ktorí boli rovnakej poverčivosti...a tak keď chcel zlodej niekoho vykradnúť a nechcel si spôsobiť zbytočne smolu, musel zistiť kde je pes zakopaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja som nikdy nepovedal namiesto v com je problem? kde je pes zakopany. ja skvor hovorim ke je chyba. po priapde ak neviem kde je chyba tak si poviem a co som kkot? ale pouzivam spojenie som hladny ako pes a uz je tam ten pes spomenuty. ale inak fakt neviem preco sa vravi kde je pes zakopany ....
A mimochodom: ka ten pes zije Rockstar vezme krompáč a zabodne ho do zeme..co ak mu odtrhne hlavu?...(uz asi moc fylozofie...)
neviem aký ma ten výraz význam, ale zdá sa mi dosť na hlavu
a potom ho dlho dlho hladaly a stale nemohli prist na to ze kde je ten pes zakopany
akurat ma napadol taky vtip ze zoofilni nekrofili hladaju kde je pes zakopany ech
už ma to začína vážne zaujímať
alebo to nema ziadnu historku a proste to vzniklo ako napriklad slovo "haluz"
myslim ze to bolo povedane len tak z blbosti a sa to tak zapouzivalo proste
Výraz „tam je pes zakopaný“ má podľa histórie svoju legendu. Vznikol vraj vďaka psovi patriacemu istému Xanthipovi. Ten sa vrhol do mora za loďou, na ktorej sa plavil jeho pán a plával dlhé hodiny, kým sa celkom nevyčerpal. Pochovali ho na ostrove Samarine.
a inak nekrofilni zoofilni pedofili hladaju kde je zakopane steniatko nie?
Takže, naši predkovia boli poverčiví. Podľa nich, pes bol natoľko verný tvor, že aj po smrti jeho duch strážil miesto, smaozrejme tam, kde bol zakopaný. Ľudia si preto často zakopávali psov pred prahy, alebo pod okná, mala to byť ochrana proti zlým duchom, ale aj proti zlodejom, ktorí boli rovnakej poverčivosti...a tak keď chcel zlodej niekoho vykradnúť a nechcel si spôsobiť zbytočne smolu, musel zistiť kde je pes zakopaný.