V anglicku vo velkom dome s velkym pozemkom po ktorom budu behat lamy macky ovce male kozy a mozno aj nejaky pes. Ako pracu budem mat nieco kreativne co budem robit väcsinou z domu a budem za to zarabat nerealisticky vela.
ha ha ha
V druhom, realistickejsom pripade sa vidim ako pravidelny navstevnik bistra Vanessa kde sa budem stretavat s dalsimi tragedmi ktori so sebou nedokazali nic spravit.
Bud vsetko alebo nic, ziaden sedy priemer "mam dom v satelite pri BA, ktory vyzera ako 300 dalsich domov okolo" nechcem
Chcel by som aby som aj o 5 aj o 10 rokov sa cítil zdravotné fit a aby som sa aj naďalej mohol venovať svojej náboženskej viere a evanjelizovat ako birdz, tak i ostatné fora.
budem zit s mojim (dufam ze terajsim) chlapom v Rotterdame alebo vo Svedsku a ja budem na materskej a popri tom si budem robit doktorat a on bude pracovat a na vsetko budeme pozerat zvrchu z nasho penthouse-u
nepozerám toľko dopredu, neviem či budem vôbec robiť to čo teraz, už dávnejšie som sa zamýšľal, že si neviem predstaviť, akoby som túto prácu robil napr. v 50-tke to skôr budem oberať kokosy niekde pri mori, niečo kde nebudem musieť toľko rozmýšľať ale aj 5-10 rokov je pomerne dlhá doba, najmä pri tom ako sa tento svet stále vyvíja, v tom čase už niekoľko povolaní nemusí existovať a môžu byť nové, takisto moje názory na niektoré veci budú asi iné, po pravde, ani sa mi nechce uvažovať čo bude alebo by malo byť nejaké ciele samozrejme sú, ale to sú také štandardy, čo má asi každý
Na toto sa tazko odpoveda. Ale bol by som rad, keby som v tom case bol schopny plnohodnotne pracovat len sam na seba, bez toho aby som musel byt niekde zamestnany a popri tom, si cestovat a robit veci, ktore ma naplnaju. Vlastne nic extra. Toto povedzme o 5 rokov. A o 10 by bolo fajn keby som mal nejaky mensi domcek s malym pozemkom niekde, neviem kde lebo este presne neviem, v ktorej krajine by som chcel zit. No dobre, viem, ze su to kokotiny, ale tak na tuto otazku sa tazko odpoveda a pripomina mi pracovny pohovor.
absolutne netusim, kedze posledne 4 roky som nastavena na planovanie zivota max semester dopredu o rok koncim skolu a po nej sa planujem stahovat do matky vlasti a nedokazem si to vobec predstavit pretoze cely svoj dospely zivot som prezila v zahranici. mozno ma to tam nebude bavit a zase niekam odcestujem a mozno to bude strasne super a zmenim svet.
chcelo by to reminder aby som sa sem o rok dosla pozriet naspat a porovnala to s realitou. nechces zalozit tradiciu a zakladat taketo forum kazdy rok?
@kaiserchief1 Boa, ja keď som mala 14 som si niečo podobné písala svojmu budúcemu "JA" do takého môjho vtedajšieho zošita na štýl takého odkazu, po rokoch som síce už ten zošit vyhodila a je to už nejaké to desaťročie odkedy som to písala ale pamätám si čo som písala a mala som sakra takú strašnú pravdu už vtedy som vedela jak strašne na pi*u to bude všetko aj po rokoch
Ja dúfam, že si do desiatich rokov budem schopný zarobiť na život grafickým dizajnom a písaním, najlepšie scenárov, poprípade kníh, ale zatiaľ to vyzerá tak, že už mám dva roky knihu rozpísanú a nikam to nesmeruje
o 5 doštudovaná, pracujúca, vydatá haha a plynule hovoriaca nemecky a možno aj tehotná .. a o 10 no, tam sa už nemá čo preborné udiať ... ale keby sa ma to niekto opýtal pár rokov do zadu, tak by som sa asi videla ako osamelá, neúspešná a dokonca možno aj mrtvá
dufam ze budem zdrava a pracovat v nejakej nemocnici kde sa mi bude pacit a ze mi moja praca pojde
a dufam ze budem chodit pravidelne behavat polmaratony
O 5 rokov sa vidím v práci, ktorá ma nielenže uživí ale bude baviť, budem mať partnera, s ktorým budem mať minimálne naplánovanú svadbu, ak nebude už po nej. Budem v lepšej fyzickej kondícií, byvať v peknom priestrannom byte v Bratislave (nemusí byť ešte moja tá nehnuteľnosť, ale bude naozaj pekná a moderne zariadená). Budem mať už vodičský preukaz a nebudem potrebovať antidepresíva. Mať splnené aspoň 2 väčšie cestovateľské sny.
O 10 rokov, už mám minimálne jedno dieťa. Mám dobrého manžela a máme rodinný dom. Sme finančne zabezpečení , mám urobené silikóny. Pravidelne sa venujem nejakej aktivite v ktorej som už naozaj vymakaná a mám chovateľskú stanicu luxusných ragdoll mačiek.
@38 oj, už ma niekto predbehol s týmto ftipom.. to je tak, keď kopírujete internety a nevymyslíte si nič vlastné
Tak ale seriózne: ja mám pocit, že aj keď si niečo naplánujem "len" na rok dopredu, tak v konečnom dôsledku je to všeeeeetko aj tak úplne inak. Takže horizont desať rokov je pre mňa asi niečo také ako bývanie na inej planéte - raz sa to určite bude dať, ale teraz je to len taká hmlistá myšlienka.
ale nie naozaj. nemyslel som to tak. myslím si že takéto otázky vám môže položiť len nejaký krachujúci dvadsaťročný adolescentný brigádnik v OVB, pričom mnohí netušia čo bude zajtra. je to potrebné vôbec na niečo také myslieť? asi nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ha ha ha
V druhom, realistickejsom pripade sa vidim ako pravidelny navstevnik bistra Vanessa kde sa budem stretavat s dalsimi tragedmi ktori so sebou nedokazali nic spravit.
Bud vsetko alebo nic, ziaden sedy priemer "mam dom v satelite pri BA, ktory vyzera ako 300 dalsich domov okolo" nechcem
o 10- Snáď už nebudem študovať , mať dobrú prácu v oblasti ktorú vyštudujem, vlastné bývanie, možno plánovať nejaké to potomstvo...
Ťažko sa mi nad tým uvažuje keď ani neviem čo bude zajtra. Uvidí sa po mature. Tam sa odpichnem.
chytila som dost druhy dych do zivota, takze dufam, ze budem popici a budem plavat v eurach
chcelo by to reminder aby som sa sem o rok dosla pozriet naspat a porovnala to s realitou. nechces zalozit tradiciu a zakladat taketo forum kazdy rok?
» www.futureme.org/...
Netuším.
ale snáď šťastnejšia a spokojnejšia ako teraz
a dufam ze budem chodit pravidelne behavat polmaratony
O 10 rokov, už mám minimálne jedno dieťa. Mám dobrého manžela a máme rodinný dom. Sme finančne zabezpečení , mám urobené silikóny. Pravidelne sa venujem nejakej aktivite v ktorej som už naozaj vymakaná a mám chovateľskú stanicu luxusných ragdoll mačiek.
To akože vôbec.. ani vizuálne.
Tak ale seriózne: ja mám pocit, že aj keď si niečo naplánujem "len" na rok dopredu, tak v konečnom dôsledku je to všeeeeetko aj tak úplne inak. Takže horizont desať rokov je pre mňa asi niečo také ako bývanie na inej planéte - raz sa to určite bude dať, ale teraz je to len taká hmlistá myšlienka.
A tatko úžasnej rodinky