Len sa nad tým zamyslime... Uvedomujete si, že dnešné deti sú oveľa drzejšie ako sme boli my? Veď moja 6ročná sestra mi bez problémov ukáže prostredník, keď si myslí že sa nepozerám.. a potom je plače keď jej to ,,vysvetlím"
deti co ine na to povedat. filmy .... hry a kamrati. Chcu sa podobat na nieco. nedjem tu rozberat one a hnedto pytas sa na nieco ine
Ale uznam to, ze deti su drze. ale nie je to mile ked povie take male 4 rocne decko ty kokott debil? mna to dostalo. ako nesmail som sa. v tedy mi to nepripadalo smiesne ale inak takym suslavim hlasom no
Deti su to, co vychvoavaju rodicia. Ked nechaju pocuvat hudbu, aj tak kazi urcitym sposobom. frajerks reci a tak dalej. A potom hry. A potom aj to, ze sa rodicia nestihaju venovat. a kam to vsetko bdue kracat? o tom ani nechem pomysliet. ale urcite sa to nebdue nikomu pacit. Ale po vacsine s toho deti vyrastu ... alebo ich vyfliaska zivot tak, ze sa nepozru ani do zrkadla. Su to len deti a tak ich treba aj brat.
ja to poviem vulgarne...vsetko smeruje do sraciek...ale ked sa clovek dostane do sraciek tak sa z nich moze aj dostat ...je len na nas aby sme nasim detom dali spravnu vychovu...aby netuzili po alkohole, drogach a sexe uz v rannom veku...aby sme im za kazdu nadavku rozbili hubu a pod
Radšej si to ani nepredstavujem pretože sa potom iba zbytočne znervózniť a aj tak tým nikomu nepomôžem. Jednoducho doba sa mení. Keď sme mi boly malý tak tý staarší na nás tiež pozerali ako na hulvátov a tak isto aj my pozeráme na mladších - čo z ních preboha bude....
Vsetko je vecou vychovy, poznam slusne deti aj uplnych vykvetov, ale myslim, ze tie slusne to budu mat v zivote jednoznacne lahsie, proste rodicia bud nechcu alebo nevedia vychovavat, lebo ich to nikto nenaucil a potom to tak aj vyzera, dufam, ze ja svoje deti aspon trosku vychovam
podla mna su niektori rodicia az prilis benevolentni...poznam decka, ktorych rodicov absolutne nezaujima kde sa ich 13-14 rocny synacik/dcerenka flaka po veceroch (ci skor po nociach)...a potom sa cudujme co z nich vyrasta
Presne, je to hlavne tým, že rodičia sú na deti príliš benevolentní, všetko im dovolia, kúpia, len aby mali od nich kľud. Dobou to nie, to je podľa mňa blbosť, že je taká doba.
Ak rodičia dieťa aj trochu vychovávajú, venujú sa mu, tak aj dieťa je slušné. Aj teraz sú ešte slušné deti, len ich je kvôli tomu, že väčšina rodičov nevie deti vychovávať veľmi málo.
problem je v tom, ze my si sice uvedomujeme, ze to vyzera s detmi zle, lebo rodicia zanedbavaju vychovu, ale nie som si isty, ci dokazeme tu dalsiu generaciu vychovat tak, aby to nebolo horsie, co spravime, ked budeme na mieste rodicov my? Heh, az teraz pozeram, aku tazku filozoficku otazku som napisal
je to ozaj v picic, mali druhaci sa surovo zacnu opluvat na hodine, alebo tancuju po laviciach, vykrikuju, ze sa pozabijaju...atd atd atd...uz je to aj riesit zbytocne
... cim dalej tu ponas ostavaju len hlupejsi ludia ... to robi tato doba a aj spolocnost stym sa neda nic robit len zodpovedne pristupovat k vychove deti ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
furt: v nasej dobe bolo to tak a tak bla bla keci
sa uvedomte ze co BOLO UZ NEBUDE!!!
Ale uznam to, ze deti su drze. ale nie je to mile ked povie take male 4 rocne decko ty kokott debil? mna to dostalo. ako nesmail som sa. v tedy mi to nepripadalo smiesne ale inak takym suslavim hlasom no
Deti su to, co vychvoavaju rodicia. Ked nechaju pocuvat hudbu, aj tak kazi urcitym sposobom. frajerks reci a tak dalej. A potom hry. A potom aj to, ze sa rodicia nestihaju venovat. a kam to vsetko bdue kracat? o tom ani nechem pomysliet. ale urcite sa to nebdue nikomu pacit. Ale po vacsine s toho deti vyrastu ... alebo ich vyfliaska zivot tak, ze sa nepozru ani do zrkadla. Su to len deti a tak ich treba aj brat.
Ak rodičia dieťa aj trochu vychovávajú, venujú sa mu, tak aj dieťa je slušné. Aj teraz sú ešte slušné deti, len ich je kvôli tomu, že väčšina rodičov nevie deti vychovávať veľmi málo.
Ide zena v sukni bez nohaviciek cez les. Ak spravi krok, huby sa pozru dole a povedia. Nasu buducnost vidime cerne