@inversi zdrava bunka sa meni na rakovinovu v prekyslenom prostredi, kde je nedostatok kysliku, pre takuto bunku je krmivom glukoza, nador je len obranny mechanizmus, ktorym sa bunka snazi prezit v kyslom prostredi, v ktorom chyba kyslik
Toto tu este nebolo! Na b mame najvacsie online lekarske konzilium Bunky, to je jedno ci su rakovinove alebo nie potrebuju kyslik.. takze nadory urcite nevznikaju v miestach bez kyslika, prave naopak su dobre zasobene kyslikom prostrednictvom krvnych kapilar. Jedna z moznosti terapie je odstavit tieto bunky od prisunu kyslika a zivin.
rakovina su pliesne ako niekto napísal rastu v prekyslenom organizme...
ja ju síce nemám, ale preventívne pijem pohar vody ráno so šťavou citróna...
a dobra je aj soda bikarbona, ale s mierou...
Ale ok, zajtra si dam do vody kyselinu, aby som sa neprekyslila, lebo potom budem mat malo kyslika *v spomalenom zabere exploduje hlava plna malych odkyslicenych nadorcekov*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@jarmulkazidan
A myslim, ze vsade a zo vsetkych "buniek" akurat niektore su super vzacne.
ja ju síce nemám, ale preventívne pijem pohar vody ráno so šťavou citróna...
a dobra je aj soda bikarbona, ale s mierou...
Ale ok, zajtra si dam do vody kyselinu, aby som sa neprekyslila, lebo potom budem mat malo kyslika *v spomalenom zabere exploduje hlava plna malych odkyslicenych nadorcekov*