@vsetkynikyobsadenedoboha@16 ono je to dost neznamejsi serial a pritom mal fajn potencial aj byt dlhsi ... ako sci-fi legenda Firefly, ktoru zrusili uplne nelogicky
Ako pravý Whovian by som mala povedať Doctor Who....
ale tak keby to malo byť reálne tak určite Skins.
Milujem Skins. Chcem jesť s Pandorou donuty, dať si spliff s Chrisom, pristihnúť Tonyho a Maxxieho ako to robia na russian tripe a nakoniec by som sa dala dokopy s JJom
@matwejo Čítala som postupne všetky príspevky, popritom premýšľala nad vlastným rozhodnutím (a úplne mi pritom vypadlo, čo všetko ja pozerávam) a potom som došla k tvojmu príspevku... Veď Doctor Who mal byť snáď v každom druhom príspevku v tejto diskusii! (a to napriek tomu, že väčšina z jeho companions končí pomerne tragicky...)
Doctor Who! lebo doctor, lebo tardis, lebo everything! (kukala som včera prvú časť 1. epizódy a confidental k tomu... tak som rozcítená! )
a Torchwood ! aj keď by som hned skapala alebo všetci okolo mňa ale nachádza sa tam absolútne kompletne dokonalý chlap pre mňa
a ešte podobná obdoba len bez šeksi britského prízvuku supernatural... srala by som kocky rašelinove neustale od strachu ale s chlapcami je sranda a dean je ó!
Misfits ...urcite by som mal nejaku super schopnost ...a mohol by som sa kamosit s Nathanom ...alebo potom aj s Rudym. ....aj ked podla diania v tomto serialy...asi by som aj tak umrel
mysterious ways , vôbec neviem ako sa to vola po slovensky a ci to u nas vôbec davali , ja som to pozerala na madarskej stanici ale strasne super serial to bol. Nechapem preco ho zrusili :/
Jednoznačne by som chcela byť v seriáli Pokémon a byť nejakým Pokémonom napríklad Pikachu alebo Scyther a dôvod? Lebo sa mi páči aj seriál aj dej a aj postavy samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
146 komentov
(alebo teda Poké, to by som nestarla očividne a to by bolo super
simpsonovci a potom este zeny z rodu gilmorovcov ... tam by som chcela byt Rory od chvile kedy sa tam zjavi Logan
A v nejakej spanielskej telenovele by bolo super
a White Collar, Castle lebo tí chlapi sú neskutoční proste ^^
alebo 2 a pol chlapa a tam samozrejme Charlie
mať len jeho ksicht by bola výhra ako v lote, nehovoriac o mozgu a peniazoch.
@vsetkynikyobsadenedoboha nice choice
tak som si stiahol aspon audiobook na vsetky serie
Strašne veľa!!! ale asi najviac Doctor Who! n__n
ale tak keby to malo byť reálne tak určite Skins.
Milujem Skins. Chcem jesť s Pandorou donuty, dať si spliff s Chrisom, pristihnúť Tonyho a Maxxieho ako to robia na russian tripe a nakoniec by som sa dala dokopy s JJom
A chcela by som vyzerať ako Mini.
» awoiaf.westeros.org/index.php/Drago...
alebo Community.
pripadne Priatelia.
alebo aj TVD (cely rok bojuju s mystickymi bytostami a predsa zmaturovali???)
aaa kebyze mam popustit uzdu fantazie, taaaak True Blood, kde vsetky nadprirodzene bytosti existuju, a je tam vela sexi upirov
A z takých animovaných asi Shingeki no Kyojin lebo by som rád bojoval s obrami čo žerú ľudí.. a ešte v Accel Worlde by som bol Burst Linker!
Úplne sa vidím ako som spútaná v pivnici pod Fangtasiou.
Tak určite Simpsonovci -> chcel by som zažiť jeden deň Homera Simpsona
Futurama -> kto by nechcel žiť v takom svete
Červený trpaslík (to tu asi nebude veľa ľudí poznať) -> proste Lister a Rimmer, Kocour a Kryton sú pááááááááni
a to je tak všetko
alebo black books a spoločne s bernardom nenávidieť všetkých ľudí
a Torchwood ! aj keď by som hned skapala alebo všetci okolo mňa ale nachádza sa tam absolútne kompletne dokonalý chlap pre mňa
a ešte podobná obdoba len bez šeksi britského prízvuku supernatural... srala by som kocky rašelinove neustale od strachu ale s chlapcami je sranda a dean je ó!
a potom možno pretty little liars-asi aria,lebo má super život a chodila s ezrom
gossip girl-jenny (taylor momsen),lebo to bola little bitch,super sa obliekala,bola módnou návrharkou,vyspala sa s chuckom bassom a chodila s nateom
moznon Red dwarf
alebo este The Borgias.... Cesareeeeeeee
@ssnehulienka podľa mňa je Black Books ale strašne moc mimo
ale inac este gossip girl, lebo Nate
Lebo som sa rozhodla, že s ním idem cestovať teraz už len nájsť nenápadnú modrú búdku...
v seriáli Babylon 5
Ppg,bo Buttercup.
X-men,bo Mystique/Rogue.
najviac zbožňujem Pretty little liars, takže asi tam, a Spencer s Tobym sú prosté úžasní :3
ale zas potom..nebolo by super byť v HIMYM? a byť Lilly??
alebo v Glee ako Brittany?? vo FRIENDS byť Monikou / My name is Earl Krabákom / TBBT Sheldonom atď??