Myslím si, že väčší prejav lásky je zostať tu a ten druhý nech zomrie. Myslím si, že žiť bez partnera, ktorého nadovšetko miluješ je horšie ako zomrieť. Si mŕtvy.Nevieš o tom, je ti fajn. Si proste mŕtvy. Ten živý to má horšie.
@laurikaaa ako paci sa mi tvoj názor (to o tom že ked som mrtvy tak je mi už fajn a že živý to má horšie)
ale ked som si precital najprv len tu prvu vetu tak mi prišlo take smiešne že: väčší prejav lásky = nech druhý zemre .. ale aspon z e si mi to objasnila
príroda káže zachovať moje gény ... rozum mi káže rozhodnúť sa čo najsprávnejšie teda by som zvážil úplne všetky okolnosti ktoré by tvorili situáciu, prečo,ako,kým má človek zomrieť atď ... a samozrejme by som sa rozhodol subjektívne na konci a vzal by som jednu veľmi dôležitú informáciu na vedomie a to či som ochotný a chcem ešte vôbec žiť
málo informácií má táto otázka preto je ťažké na ňu odpovedať
tak seba milujem najviac, nebudem umierat pre niekoho kto ani neviem co je zac , este nakoniec sa obetujem kvoli niekomu kto svojou existenciou napacha viac zla ako dobra.. to keby sa v nebicku dozviem by ma velmi nepotesilo xDD
ja fakt neviem teraz povedať, ako by som sa zachovala v takej situácii. teraz by som veľmi rada hrala hrdinu, ktorý obetuje svoj život za to, aby ostatní mohli žiť, ale naozaj sa neodvážim povedať, že v takej vyhrotenej situácii by som to naozaj spravila. ostáva mi akurát dúfať, že sa do nej nikdy nedostanem.
tym chcem povedat, ze vacsinnou u mna existuju ludia, ktprych zboznujem alebo nenavidim a nic medzi, len ludi, ktorych som este nestretla a pravdepodobne by skoncili v tej druhej skupine
tak ci tak v mojom pripade by to bolo jedno ci toho cloveka vidim po prvy krat alebo je to partner ktoreho milujem, moja povaha by ma donutila rozhodnut sa pre moju smrt a ich zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nudím sa
jeez, milujem, ked dakto takto "genialne" vydrbava so systemom
nie nie ja som ako Lenin - večne živý
ale ked som si precital najprv len tu prvu vetu tak mi prišlo take smiešne že: väčší prejav lásky = nech druhý zemre .. ale aspon z e si mi to objasnila
zalezi od rozpolozenia urcite
vacsina ludi by si asi pri lamani chleba vybrala, nech preziju oni, ale aj tak by ich to rozhodnutie trapilo do smrti
osoba na ktoru NIE SI citovo naviazana- tak to partner nemože byť
príroda káže zachovať moje gény ... rozum mi káže rozhodnúť sa čo najsprávnejšie teda by som zvážil úplne všetky okolnosti ktoré by tvorili situáciu, prečo,ako,kým má človek zomrieť atď ... a samozrejme by som sa rozhodol subjektívne na konci a vzal by som jednu veľmi dôležitú informáciu na vedomie a to či som ochotný a chcem ešte vôbec žiť
málo informácií má táto otázka preto je ťažké na ňu odpovedať
Ak to v hlave funguje ako ma, ovsem.