keby si mal/a možnosť pozrieť si, prečítať, nahliadnuť i hlbšie do hociktorého archívu, knižnice. pozrieť si aj napr. tajné dokumenty, spisy neprístupné verejnosti. zahrňajúc vládne archívy, patenty, presný recept na CocaColu, pôvodné rukopisy kníh, výpov
Lepšie nevedieť. Predstav si, že by sa na svet rútil meteorit a ja by som sa to dozvedela . Nie, nie, radšej nech Bruce Willis zachráni svet bez toho, aby som sa musela báť. A možno práve teraz niekto zachraňuje svet, zatialčo ja si tu veselo raňajkujem...
@tomias také niečo prevádzkujem len na výmenu. môj denník to je veľmi tajné čítanie, tie hieroglyfy niekedy prečítam len vďaka tomu že si pamätám čo som to písala, ale ak ťa zaujímajú emocionálne výlevy a filozofovanie o svete tak prosím
Chcela by som nahliadnuť do listovej dokumentácie nejakých kráľovských rodín a pozrieť si komplet ich etiketu nejaké výsledky klinických štúdií všetkého možného
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
bohužiaľ intímne pikošky zdelujem blízkemu okoliu osobne
čiže počiatky založenia, ideológie, všetko...
jasne take si clovek rad cita, pride na rozne myslienky, riesenia u podobnych problemoch a tak
tiez mam taky dennicek, verejne dostupny v mojich blogoch len pre pocit, ze som to dostal von zo seba..
sa mi paci ta zvedavost a uprimnost u teba
áno niekedy to naozaj pomáha, vybiť zo seba myšlienky.
@poke návodov ako zbohatnúť je veľa .. hlavne knižiek Zbohatni! daj sa na finančníctvo, pekne sa zorientuj a si tam.
a nie je to tam uplne pod kozu, tie si nechavam pre velmi doveruhodne osoby cize pre seba