Keby si vedel, že odteraz ti zostáva len posledných 24 hodín života...
...ako by si ich využil?
Ja by som asi napísala list na rozlúčku pre všetkých svojích kamošov, objednala by som si obrovskú Hawai pizzu, počúvala by som všetky pesničky, ktoré mi pripomínajú nejaké obdobie môjho života (playlist by končil Zep
kupila by som si prvu letenku do NY a bola by som natolko skupa,zeby som sla len sama..iba by som si so sebou zobrala iPod,zvysok penazi..a bola oblecena v tom co mam najviac rada..na ostatne by som kaslala
urobila závet dopísala knihy všetky čo mám a počúvala hudbu. možno by som si spomenula aj na neho a ak tak by som poslala smsku, osprchovala som sa a šla spinkať
povedala by som ľudom čo som chcela davno a určite by som nikomu nič nepovedala len niekde nechala list v ktorom by som napisala čo mi vadilo ,ubližilo a čo bolo dobre a tulala by som sa len tak niekde po sudzom meste
kupila by som si letenky do fr. povedala chalanovi ze ho milujem dala by som mu francuzaka (ved byva vo fr....naco sa s tym babrat potom by som napisala kazdemu list a potom uz v klude mozem zdochnut
podakoval by som rodicom, a vyobimal ich, aj mojho maleho brata, dal by som si na mobil na odkazovac: Momentalne som mrtvy, zavolajte neskor...
Isiel by som trochu pit s kamosmi, a spominali by sme, no nikto by nesmel plakat, alebo tak, a potom by som isiel za mojou laskou, podakoval jej, povedal by som jej, ze ju milujem, a ze som ju vzdy miloval, spali by sme spolu, ak by to chcela, a povedal by som jej, nech si najde chalana, ktory ju bude hlavne lubit, dal by som jej este posledny dopis do schranky, v ktorom by som sa ospravedlnil za vsetko zle, co mozno ani nevedela, a co som sa jej bal povedat, a potom by som si pred tou poslednou hodinou dal velmi silne prasky na spanie.
Už po x+1-vý krát: zaľahla by som do postele, ľutovala sa, jednou rukou vystrčenou spod periny pofajčievala.
Nechystám sa umrieť, kým neprečítam kompletného Galsworthyho, nenaučím sa plynule po nemecky, nenavštívim každé grófstvo v UK a nezahrám si epizódnu rolu v Torchwoode.
Jej, tak by som sa tesila... A vzala by som gitaru, pozicala si auto a sla navstivit posledny raz zopar ludi, s ktorymi sa chcem este minimalne raz URCITE stretnut. A potom by som aj ja pisala zavet. Zavete su proste fascinujuce ! Len dufam, ze by ma neprerusilo v polovici nejakeho doleziteho slova , to by bol trapas
Posledne, ked som sa nad tym zamyslal, tak to bolo len par minut... vtedy to bolo par telefonatov a tak... 24 hodin je relativne dlha doba, to sa da s ludmi aj fyzicky stretnut, aj ked su desiatky kilometrov mimo... takze bolo by to nieco take... nic konkretne napisat nejde, pretoze ako sa poznam, tak o par dni tam bude chciet byt nieco ine...
@zajko30 ja som tu diskusiu nezalozila preto ze by som to brala tak akoze niekto ide vazne umierat to bola len modelova situacia... Urcite nikomu neprajem smrt a uz vobec si neviem predstavit ze by som vedela ze nejakych 24 hodin je mojich poslednych... Myslim ze nikto z tych ludi co sa vyjadrili sa nechysta umierat a ja teda uz rozhodne nie skor naopak, teraz si uzivam zivot ako nikdy predtym
..ja bys om napísala nejaké posledné listy na rozlúčku....potom by som sa asi zdrogovala ....aby sa mi lepšie odchádzalo....a medzi tým by som si asi haluzila abo by som si len tak dade sadla a premýšĽala jaky som mala hnusný život
Pevne by som objala všetkých ľudí, čo mi na nich naozaj a úprimne záleží,povedala by som môjmu priateľovi,že ho veľmi ľúbim a jednej osobe by som sa ospravedlnila,lebo si to za to všetko čo som urobila zaslúži...
takze, obvolal by som vsetkych ludi, ktorych mam rad, priatelov, znamich a tak, prenajal si bar v lipt. luznej a spravil by som poriadnu zurku....zeny, alkohol, drogy a cely vecer by som sa bavil.....samozrejme by som sa predtim rozlucil s rodinou, a ked by prisiel cas....vysplhal by som sa na prasivu, to je kopec v nizkych tatrach a sam z mojim bratom by som odpalil jointa aby som sa tak nebal......a este by som niejakej holke spravil dieta.... aby tu po mne nieco ostalo.....
Urcite by som sa stretla so vsetkymi, co pre mna nieco znamenali, ale nikomu by so´m nic nepovedala. Potom by som sa vrátila domov, lazkala si, pocuvala Emilie Autumn- The Art Of Suicide a napísala list na rozlúčku.....moj thy boh, mne to pride taka pekná predstava......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a potom by som letel....a sa rátajú aj časové posuny..no výborne
A potom o tom ako mám koho rád
a celé by sme to za tých 24 hodín vyfajčili. A zomrela by som šťastná.
@diablo7 -
@fxx Lebo to by bola intímna chvíľka len s najbližším človekom, chápeš! Ty by si si potom mohol dať so silence to, čo zostalo
som asexuál a to milovanie myslím tak trochu inak ako ? nepýtaj sa, to ti nevysvetlím, po prvé a druhé neviem a nechcem
PRESNE to ma hneď napadlo A to nechcem zažiť už nikdy, NIKDY v živote, takže by bola pre mňa tá smrť potom vykúpením
bananovuuuu ?
@dieromantic to viis puberta , problemy s orientaciou
nemám ani problémy s orientáciou o to sa nemusíš báť, a v puberte rozhodne nie som
Isiel by som trochu pit s kamosmi, a spominali by sme, no nikto by nesmel plakat, alebo tak, a potom by som isiel za mojou laskou, podakoval jej, povedal by som jej, ze ju milujem, a ze som ju vzdy miloval, spali by sme spolu, ak by to chcela, a povedal by som jej, nech si najde chalana, ktory ju bude hlavne lubit, dal by som jej este posledny dopis do schranky, v ktorom by som sa ospravedlnil za vsetko zle, co mozno ani nevedela, a co som sa jej bal povedat, a potom by som si pred tou poslednou hodinou dal velmi silne prasky na spanie.
Nechystám sa umrieť, kým neprečítam kompletného Galsworthyho, nenaučím sa plynule po nemecky, nenavštívim každé grófstvo v UK a nezahrám si epizódnu rolu v Torchwoode.
(Áno, budem žiť večne.)
FUuuuuuuj vies aka musi byt hnusna?
Ruza brrr
to kedy umrieš vie len Stvoriteľ, tak sa nevzrušujte, lebo k takej situácií nikdy nedôjde!!!!!!!!
a to vám musí vysvetliť bukvica????
filip
Išiel by som k vode a rozmýšľal by som o svojom minulom živote..
Dead is the new alive