No vzhľadom k tomu, že mi písali TS-ky 4 dievčatá pod 15 rokov, že rande nemali ešte a nevedia sa vyjadriť ku mojej poslednej téme, ktorá bola veľmi zaujímavá, ale nemajú skúsenosti a chceli by sa tiež zapojiť do niečoho, čo tu nebolo na BIRDZI. Nec
@veroniques prave 2. bod je vysada neznejsieho pohlavia nebyt uprimna kvoli castej preferencii milosrdnej lzi; a nie velmi dobry zmysel pre volbu slov, najma v emocionalnom vypati..a tieto atributy su dokonca podlozene psychologickymi studiami
@laurikaaa o tej ťažšej téme bolo joke pre to tento smajlik je za ňou to malo byť niečo ľahšie aj som písal...
pozerám však, že som sa nevyjadril k téme to mi vo Worde akosi ušlo tak v prvom rade moja najlepšia vlastnosť by išla bokom a to dochvíľnosť, bo by som zrejme mal menej času ako teraz a ja všetko robím na poslednú chvíľu. vďaka nízkym nárokom však.stihám. potom ako slečna by som dopadol veľmi zle pri svojej súčasnej pomerne naivnej povahe
@veroniques Problém žien, že sa s takými mužmi čo zahadzujú a že sa nimi obkolesujú alebo nedajbože s nimi chodia. Každého slobodná voľba kto s kým bude. Nikto vás predsa nenúti aby ste s tými "hovädami" boli. Práve na základe takých primitívov potom zanevierate na celú muž. populáciu vo všeobecnosti, bez ohľadu nato, že sú tam aj normálni jednotlivci...
Napr. v takom manzelstve kedy sa povaha muza a jeho prava tvar ukaze neskor a zacne zenu psychicky tyrat. Ano teoreticky ma zena na vyber ale ked si zoberieme do uvahy ze maju spolu tri malolete deti, splacaju hypoteku atd atd tak prakticky ani na vyber velmi nema.
Este horsie to maju zeny v niektorych arabskych krajinach.
@veroniques S arabskými krajinami nič nenarobíš. To nie je ani tak zakotvené v ľuďoch, ale samotnej kultúre a ideológií, ktorá tam už desaťročia panuje.
Čo sa týka príkladu, ktorý si uviedla ty sama, v poriadku, nespochybňujem, že tomu tak je. Ty si to však už zobrala z takéhoto hľadiska vo vzťahu manžel-manželka. Ja som to skôr myslel priateľ-priateľka.
@prasaman jasne! vies zvycajne sa oblecem tak trosku vyzivavo cecky ven idem k chlapcovy a uz patri len mne!
ale nie teraz vazne
keby to tak bolo tak mam kazdeho akeho chcem ale to tak neni poviem ti takto neni to take jednoduche ja take stastie jednoducho nemam ze sa usmejem a je moj
Ak by som bola chlapom... no určite by som sklápala dosku na záchode, umývala by som si po sebe taniere, aspoň raz za týždeň by som jej len tak napísala esemesku o tom ako ju ľúbim a aká je úžasná, nepozerala by som po iných ( aspoň v jej spoločnosti ) a hlavne by som ju nikdy nepodviedla.... a z toho my vlastne vyplýva že by som chlapom vôbec nechcela byť
bláá.. neviem čo to mám za čudné stavy od nového roka, ale momentálne som v absolútne ženskej nálade... že všetko ženské mi príde ako výhoda a žiadna mužská záležitosť ako lákavá
(dokonca ani to honenie si, si nemám chuť vyskúšať! )
ale keď ma tento proženský stav prejde, tak sa nad tým ešte raz hlbšie zamyslím, a snáď na dačo prídem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
A chodila by som furt na rande s každou možnou a chodila by som najmä s nie moc peknými a tým by som všetkým robila obrovskú radosť
SI MAXIMALNE PRIJEBANÁ !!!
Teraz sem budeme furt stretávať tento krásny KÁR...
Bodaj by ťa auto do rána od tejto radosti zrazilo ...
Súhlasím,je maximálne skvelé,že sem musíme teraz obchádzať túto cicinu ...
Stačilo,kebyže to napíšeš ... Nemusíme sa na ňu aj pozerať O___O
ušetrila by som za omietku a oblečenie, lebo by mi to asi bolo viac jedno
(v prípade, že by som ním bola od narodenia. Ak by som sa teraz zázračne premenila, tak by som mala asi predstavu, čo si chcem obliekať
Kym si nezazil, nehovor a pochybujem, ze v tomto zivote niekedy budem chlapom ale ked mam vychadzat z toho, co mi na chlapoch vadi, tak:
1. Neotacala by som sa za kazdou suknou
2. Vzdy by som bola uprimna k zenam no zaroven by som vyberala spravne slova pri hovoreni nepeknych veci...predsa je to neznejsie pohlavie
3. Nebola by som doterna k zenam ale tak spravne pozorna
4. Starala by som sa o seba ale nie prehnane...
a uplne instantne by sa zo mna stala radodajka zrejme
ja by som urcite nechcel byt zenou..
mozno len pre jedno zazit vas orgazmus a porovnat to..resp.zistit preco tie hlasite vzdychy pri dosiahnuti orgazmu
pozerám však, že som sa nevyjadril k téme to mi vo Worde akosi ušlo tak v prvom rade moja najlepšia vlastnosť by išla bokom a to dochvíľnosť, bo by som zrejme mal menej času ako teraz a ja všetko robím na poslednú chvíľu. vďaka nízkym nárokom však.stihám. potom ako slečna by som dopadol veľmi zle pri svojej súčasnej pomerne naivnej povahe
Lebo jedného dám všade
Napr. v takom manzelstve kedy sa povaha muza a jeho prava tvar ukaze neskor a zacne zenu psychicky tyrat. Ano teoreticky ma zena na vyber ale ked si zoberieme do uvahy ze maju spolu tri malolete deti, splacaju hypoteku atd atd tak prakticky ani na vyber velmi nema.
Este horsie to maju zeny v niektorych arabskych krajinach.
Čo sa týka príkladu, ktorý si uviedla ty sama, v poriadku, nespochybňujem, že tomu tak je. Ty si to však už zobrala z takéhoto hľadiska vo vzťahu manžel-manželka. Ja som to skôr myslel priateľ-priateľka.
@ladypatushka môj imidž, ktorý je však na nič a tak počúvam radšej smäd
len dufam, ze to v konecnom dosledku nevyzera nejak takto
@laurikaaa pochybujem, týmto toto fórum odsúdila na zmazanie.
ale nie teraz vazne
keby to tak bolo tak mam kazdeho akeho chcem ale to tak neni poviem ti takto neni to take jednoduche ja take stastie jednoducho nemam ze sa usmejem a je moj
pizda.
a ešte večný problém s wckom =D
(dokonca ani to honenie si, si nemám chuť vyskúšať! )
ale keď ma tento proženský stav prejde, tak sa nad tým ešte raz hlbšie zamyslím, a snáď na dačo prídem
lebo mám rada fóra tohto typu
to akože sú pózy alebo sa samy seba tým naozaj snažíte oklamať??
Ja by som v prvom rade asi hrala futbal Nič ine mi nechýba, dobre je mi jak zenskej