fúha, tak to by som musela zainvestovať do mnohých škôl, takže tých peňazí by som musela mať fakt veľa, aby im to aj pomohlo... ale je to možné, že áno, i keď vlastne sú na pokraji vyhynutia, tak neviem
Ja by som prispel asi iba na strednú, ale skôr formou nejakého produktu. A na ten produkt by som nacápal logo svojej firmy (ktorú by som asi mal, keby som bol bohatý) .
Ale ako vravím, strednej by som pomohol, možno aj základnej, ale preveril by som si personál.
Na základnej škole sa vymieňali okná, robila sa strecha, kupovali PCčka.
Na strednej meriam hodnotu prúdu na voltmetroch, ktoré prežili útoky druhej svetovej vojny, na jednom počítači sa učíme teoreticky narábať s programom a máme vymenené okná.
Teraz čo je lepšie? Dať peniaze na rozvoj školy, alebo na rozvoj učebných pomôcok a celkovo na úroveň vzdelávania?
Ja si myslím, že správnou kombináciou dosiahneme aj správnu odpoveď.
keby že mám fakt kopu, tak aj áno. Ale len ZŠ a gympel, VŠ mi môže vyliezť na hrb Alebo ba! Určitým pedagógom by som zaplatila po každom semestri 2- týždňový "rekondičný" na psychiatrii.
nie, pretože by som mal pochybnosti o tom, že by skončili na správnom mieste... a materiálne? čo ak by som daroval 5 notebookov, neskončil by jeden v riaditeľni alebo podobne?
naco prispievat na skoly na ktore som chodil, .... aj tak vacsina skol, na ktore som chodil sa zdokonalili o taku velku uroven ... ale az v tedy, ked som ju ja vysiel. .... myslim si, zeby to bola zbytocna investicia a naco plytvat.
Skoly, ktore som na Slovensku navstevoval stali za pi*u!Takze ani cent by som neprispel! To iste plati o uciteloch a ucitelkach, tie by som este dnes najradsej niekde vyfackal.
jedine ak by som videla ,,blocky,, respektive nieco nejaky dokaz kam tie peniaze sli .. nie tka ze dam peniaze robte si s tym co chcete. maturujem a za 4 roky sme na starych kraksnach, ktore ani za svet vymenit .. hlavne ze sa spravili 3 nove vypoctovky a nas program na modelovanie je len v tej starej!! takze aby zas vsetko neslo len grafikom a tak by som podporila svoj odbor .. lebo viem co na skole chyba a co nie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a strednej...ako inštitúcii nie. ale dala by som príspevok triedam, kt. triedne sú moje obľúbené profesorky
ale do tej súčasnej určite nie!
Moji rodičia síce prispievajú pravidelne, ale nevidím, kam tie peniaze idú.
Naša škola nepozná hranicu. Nemajú problém zavolať na súkromné číslo a hlúpo si pýtať od nás sponzorský dar.
Ale ako vravím, strednej by som pomohol, možno aj základnej, ale preveril by som si personál.
Na základnej škole sa vymieňali okná, robila sa strecha, kupovali PCčka.
Na strednej meriam hodnotu prúdu na voltmetroch, ktoré prežili útoky druhej svetovej vojny, na jednom počítači sa učíme teoreticky narábať s programom a máme vymenené okná.
Teraz čo je lepšie? Dať peniaze na rozvoj školy, alebo na rozvoj učebných pomôcok a celkovo na úroveň vzdelávania?
Ja si myslím, že správnou kombináciou dosiahneme aj správnu odpoveď.