zena je prilis nakladova ..hygiena,oblecenie,tabletky,farbicky,topanky,..
ale inak budem rad ak bude vobec s kym urobit dieta,.a ak sa uz podari,no nech je aspon zdrave..
keby bolo dievcatko tak by to mala tazke so mnou..bol by som prisny a furt by som musel dohliadat na nu..ked vidim co robia terajsie dievcata tak az sa bojim mat dieta
Ak by som si mala takto vyberať čisto len medzi pohlavím, v dnešnom hnusnom svete by som sa o chlapca bála menej, ako o dievča...celkovo. A to som @3 vôbec nečítala, preto ma celkom prekvapilo, že by mohol mať niekto rovnaký dôvod výberu ako ja
Asi dievča, predsa len dievčatá sú trocha citlivejšie, kľudnejšie aspoň v tých prvých rokoch . Aj ked to nie je pravidlo, ale myslím že dievčatko sa skôr dá zvládnuť a usmerniť
Potom v puberte je to asi jedno, puberta plieska rovnako aj chalanmi aj dievčatami.
ja neviem. či to bude chlapec alebo dievča, mne by to bolo asi naozaj jedno. hlavne nech je dieťatko zdravé a ľúbené obidvoma rodičmi neskutočnou láskou.
nechcem deti, ale keby to uz malo prist a mal by som mat len jedno, tak by som asi chcel dceru.. by som kopal do riti vsetkych junakov, ktori by sa k nej co i len priblizili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
I keď väčšinou sen budúcich otcov, je mať syna.
Podľa mňa aj dcéra je v pohode
keby som mal dievcatko, bal by som sa o nu a chlapca by som mohol vychovat tak, aby bol k inym dievcatam galantny
@vysnivanychlapeczmojejfantazie kedy?
No každopádne je to úplne jedno, hlavne aby bolo zdravé. Je to klišé veta, ale s obrovským významom
ale inak budem rad ak bude vobec s kym urobit dieta,.a ak sa uz podari,no nech je aspon zdrave..
keby bolo dievcatko tak by to mala tazke so mnou..bol by som prisny a furt by som musel dohliadat na nu..ked vidim co robia terajsie dievcata tak az sa bojim mat dieta
A vztah ako Lorelai a Rori
Ale inak nechcem len jedno dieta.
Potom v puberte je to asi jedno, puberta plieska rovnako aj chalanmi aj dievčatami.
je mi to jedno, hlavne nech to ma dobrych rodicov