asi túto funkciu, lebo nerobí to čo som chcel aby/myslel že bude robiť, a keď ju prerobím aby robila to čo má robiť, tak už nebude taká krásne elegantná a jednoduchá
tie posrane pice na personalnom, ktore su neni schopne si plnit to za co su platene a to zdvihnut zasrany telefon...kvoli nim sa musim drbat jak debil cez pol zasraneho trencina aby som aj tak zistil ze som uplny kreten a neberu ma... wuaaaaa!!!!
takmer nikto tu nenapísal konkrétnu odpoveď ...takže: ja by som určite poslala, tých ľudí čo si zo mňa robia srandu, taká banda grázlov so zbraňami , ktorá má na účte zopár krádeží, no aj tak to neni dosť na to , aby ich dakde poslali...asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ty si taký starostlivý...
Práve som dostala asi najlepšiu reklamu na svoju webku.
bud to bude dobrou naladou (ta lepsia moznost) alebo tym ze rychlo ludom odpustam (ta horsia)
ale... keby som musela.. asi Radicovu
Ďakujem.
Asi som sa pri výbere až tak nesekla.
{
if (HasMoved) { return new List(); }
return Global.world.RootMap.Units.Where(u =>
{
return
(Math.Abs(u.X - this. = Type.AttackRangeMin)
&& (u.Owner != this.Owner);
}).Select(u => new Point(u.X, u.Y).ToList();
}
asi túto funkciu, lebo nerobí to čo som chcel aby/myslel že bude robiť, a keď ju prerobím aby robila to čo má robiť, tak už nebude taká krásne elegantná a jednoduchá
&& veciam medzi ampersandmi? &&