jak tak teraz pozeram, tak su kapanek blbe moznosti... dal by som, ze ma seru iste veci, ale zmieril som sa s tim, co prislo... a to co prislo nezariadil osud.
noo ja by som zmeniil straššne veľa vecíí ... ale vlastne ani neviem či by som to robil lebo potom by som zmenil všetko a neviem či by som sa dal dokopy s tak super holkou aku mam teraz keby som ju stratil taak to by som velmi lutoval : disappointed:
@0majlo0 Ja by som to nenazval ani osud ani nahoda, alebo inak povedane zhoda okolnosti. Je to take pol na pol, nieco medzi tym. Preto som ani v moznostiach nepouzil slovo osud. Nech si to kazdy vysvetli tak ako tomu veri.
Povedzme že niektoré veci z mojej minulosti ma serú, ale keby som mala posudzovať svoje rozhodnutia - vo chvíli keď som sa rozhodovala boli tie rozhodnutia správne, takže by som ich určite nemenila...
už by som to nechcela meniť.. KeĎ už som to prežila a vytrpela si toľKo čo som si vytrpela.. už by som to nechcela meniť možno by prišlo niečo horšie!! ale jednu vec by som určite zmenila a síce deň Keď mi zomrel Kamarát.. aby som bola s ním aby som tomu mohla zabrániť..
kopec veci som posrala..ale vsetko je tak, ako ma byt...nechcem nic menit, pretoze soms a z tych chyb poucila, ziskala novu skusenost a mozno aj novy ppohlad na svet
sere ma ista vec co bola, ale tak ucim sa na vlastnych chybach a viem, ze druhykrat by som rovnaku blbost nespravila.. cize som aj napriek vsetkemu rada, ze sa to stalo, asi to tak malo byt a aj ked to tak najprv nevyzeralo, vela mi to dalo do buducna
Nikdy by som vo svojom zivote nechcela nic zmenit, nič nelutujem, a ked ma niekto pocit ze som mu ublizila, je to jeho vec. umyselne neublizujem.. a ak predsa len, tak len v sebaobrane, ak niekto utoci na moju osobu. Myslim si ze co sa stalo, stalo sa a naspäť vrátit sa nedá!
A ak clovek robi v zivote chyby tak to len preto, aby ho to posúvalo dopredu. Na minulost sa snazim zabudat ako sa len da, aj ked je to niekedy tazke... a zije sa mi takto lepsie. zijem pre pritomnost. pretoze buducnost tiez nevidim nejak najruzovejsie v dnesnej dobe. tesim sa z pritomnosti.
nie, pretoze vsetko ma to formovalo do takej osobnosti, aka som ...a co chcem zmenit, to mam aspon motiv a zivotny styl, ako dalej zit a ci sa mi to podari, to je uz len na mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A na ukľudnenie sa to funguje prekvapivo dobre ...
Pohoda, konkrétnejšie šlo o príspevky @4 a @6 , ktoré zaváňali hlbokou zasvätenosťou do problematiky
ako sa hovori: "Vsetko zle je na nieco dobre "