Predstaviť si, že v každom bode existuje nekonečno iných priestorov, to je skutočné umenie. Viac už ani neexistuje.
Táto anketa má zároveň slúžiť aj ako diskusia o rôznych divných adminoch a serveroch, kde ste sa stretli s absurdnými, nepochopiteľnými, diktátorskými, ... - jedným slovom - hlúpymi praktikami administrátorov, samozvaných správcov sveta.
Netuším : ) Možno si pomysleli, že čitateľ sa môže do tej myšlienky tak ponoriť, až sa napokon tak zacyklí v metafyzických otázkach, že jeho alter ego nenávratne splynie s priestorom.
@Alpynus Ktorý server, ak sa môžem spýtať. Nech sa m,u z diaľky vyhýbam. Myslím ale, že mohlo ísť aj o nejaký omyl, zámenu, proste nedorozumenie. Alebo tam nemajú radi mladých vedcov a filozofov.
spravca fora, blogu ci servra moze vymazat to co uzna za vhodne. Ak ide napr. o sukromny blog musis respektovat jeho rozhodnutia - jeho podmienky. Je to ako ked si u niekoho na navsteve tiez si nemozes dovolit hoc co povedat. Ty si na jeho blogu na navsteve a ak napises nieco co sa mu nepaci MA PRAVO TI TO VYMAZAT.
Neviem preco ti tu vetu vymazal, ale asi nato male nejaky dovod. Mozno ta nema rad, mozno to nebolo k teme, mozno, mozno a mozno.
Nikto ta nenuti nadalej chodit na tu stranku ak ti bolo ukrivdene. Mozno z hladiska slusnosti by ti aspon mohol odvovdnit preco tak spravil, ake tak neurobil je to zas jeho vec.
Máš pravdu. Avšak ak som u niekoho na návšteve, poviem mu "Dobrý deň!" a on ma vyrazí, tak rozhodne zanechá vo mne nie príliš pozitívny dojem, rovnako ako u ľudí, ktorým túto historku poviem.
Má na to právo - každý má vlastne právo na všetko (aj na vraždu) - ale následok jeho konania mu časom nepríde veľmi príjemný.
Áno, vražda je niečo iné, ale svojim spôsobom má aj na to každý právo (dokonca je to aj uzákonené v niektorých prípadoch.) Vražda je iná, pretože je netolerovatelná v spoločnosti. Vražda je zlá napr. preto, lebo keby každý vraždí, tak by niekto zavraždil i nás (mňa), a to nechceme. Ale rozhodne sa trochu odbočilo od pôvodnej témy : )
@alpynus hej mozme to aj tak brat. Ty si mu povedal dobry den a on ta vyrazil. Lenze ako som pisal je to jeho vec. Ty sa naseres a on pride o navstevnika. Kto strati? On natom strati ty nie.
@Hajzelodkosti hej, ale aj tak všetko záleží od správcu ja osobne keby robím dajaký blogovací server tak do pravidiel napíšem že nezodpovedám za blogy ktoré píšu užívatelia
@Alpynus Alebo by nechcela mať na svojom webe také zložité vety, ktoré odpútavajú pozornosť od činorodej fyzickej práce. Na stránke záhradkárov by asi naozaj o takú vetu nestáli.
Ja na mojom blogu a fore tolerujem aj nadavky (teda pokym sa neurazaju uzivatelia navzajom), preco ti bolo hento zmazane netusim, kazdopadne ako uz bolo povedane, dotycny ma na to plne pravo. Slusnejsi admin ti vysvetli preco tak konal, menej slusnejsi ta ignoruje, ale si na jeho uzemi a musis to respektovat..
Bolo to na serveri, ktorý sa začína na "b", a končí na "z" a mám pocit, že niečo si tam naprogramoval aj Ty. Ba dokonca, že aj tých úžasných adminov vo vrcholnej fáze adolescencie, ktorých pubertálne správanie odradilo už nejedného užívateľa, si vybral práve Ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Táto anketa má zároveň slúžiť aj ako diskusia o rôznych divných adminoch a serveroch, kde ste sa stretli s absurdnými, nepochopiteľnými, diktátorskými, ... - jedným slovom - hlúpymi praktikami administrátorov, samozvaných správcov sveta.
Uhádla si. Veľmi ma to pobavilo : )
Je to ešte veľmi mladý a nevyspelý server, presne ako slovenský štát. Ešte sa budú musieť hodnú chvíľu učiť akejsi kultúre.
Netuším : ) Možno si pomysleli, že čitateľ sa môže do tej myšlienky tak ponoriť, až sa napokon tak zacyklí v metafyzických otázkach, že jeho alter ego nenávratne splynie s priestorom.
Možno si len uhádol nejaké tajné heslo na odpálenie jadrovej hlavice
Neviem preco ti tu vetu vymazal, ale asi nato male nejaky dovod. Mozno ta nema rad, mozno to nebolo k teme, mozno, mozno a mozno.
Nikto ta nenuti nadalej chodit na tu stranku ak ti bolo ukrivdene. Mozno z hladiska slusnosti by ti aspon mohol odvovdnit preco tak spravil, ake tak neurobil je to zas jeho vec.
Taký veľmi podivný server, nebudem menovať, nechcem mu robiť ešte horšiu reklamu. Možno sa spamätajú a začnú sa správať úctivo k svojim užívateľom.
Inak myslím, že si o tom serveri už trochu počula.
Máš pravdu. Avšak ak som u niekoho na návšteve, poviem mu "Dobrý deň!" a on ma vyrazí, tak rozhodne zanechá vo mne nie príliš pozitívny dojem, rovnako ako u ľudí, ktorým túto historku poviem.
Má na to právo - každý má vlastne právo na všetko (aj na vraždu) - ale následok jeho konania mu časom nepríde veľmi príjemný.
Áno, vražda je niečo iné, ale svojim spôsobom má aj na to každý právo (dokonca je to aj uzákonené v niektorých prípadoch.) Vražda je iná, pretože je netolerovatelná v spoločnosti. Vražda je zlá napr. preto, lebo keby každý vraždí, tak by niekto zavraždil i nás (mňa), a to nechceme. Ale rozhodne sa trochu odbočilo od pôvodnej témy : )
Tá veta je v @1 , nasleduje hneď za otázkou, preto je nasledujúca ; )
Mohol mať milión dôvodov.
Pretože na ňu útočí pubertus ; )
A šak možno napíše sama prečo. Asi sa pomýlila.
Bolo to na serveri, ktorý sa začína na "b", a končí na "z" a mám pocit, že niečo si tam naprogramoval aj Ty. Ba dokonca, že aj tých úžasných adminov vo vrcholnej fáze adolescencie, ktorých pubertálne správanie odradilo už nejedného užívateľa, si vybral práve Ty.
Predstaviť si, že v každom bode sa nachádza nekonečno iných bodov, to je skutočné umenie. Od tohto viac neexistuje.
pričom tá vymazaná veta znela:
Predstaviť si, že v každom bode existuje nekonečno iných priestorov, to je skutočné umenie. Viac už ani neexistuje.
nebude to tak, ako sa píše v @36 ?