nevime či tomu nechápem ale keď mi niekto niečo povie tak to nič predsa neznamená je jedna vec keď sa niekto domnieva a keď je niečo realita ale zrejme si len zle položil otázku ?
NEPOCHOPILI STE ! Mal som na mysli ze keby mal na vyber ze ci by prijal tych 10 rokov zdravych stastnych atdd , a po tych 10tich rokoch by zomrel , alebo by ich neprijal a zil by tak ako zijete vy cize by nevedel aky bude zajtra den ci bude zdravy chori atdd , co je natom nechapave ?
@heatrow no keby si to neprijal tak by si zil zivot tak ako ho teraz mas ! cize by si nevedel ako dlho budes zit ako sa ti bude darit atdd, keby si prijal tak by si mal jasnych 10 rokov stastneho zivota so vsetkym co obnasa , no po 10 rokoch by si zomrel
nie, sak to by bolo strasne, zit s vedomim, ze viem kedy umriem..to by som si to stastie, zdravie a peniaze nevedela ani naplno uzivat, najma posledne roky
@kofolavsrdci no hacik je prave v tom ze nevies vobec kolko rokov ti zostava ci nebude vojna , epidemia atdd, nehoda atdd , a ani nws ci ich neptrezijes ako bezdomovec ... tam tych 10 rokov by si mala istych a podla mna by bol fajn pocit vediet ze aj zajtrajsi a vlastne kazdy den az do 10 rokoch bude fajn
@lenuli no hacik je prave v tom ze ty vlastne nevies vobec kolko rokov ti zostava ci nebude vojna (co je v tomto storoci dost pravdepodobne ), epidemia atdd, nehoda atdd , a ani nws ci ich neptrezijes ako bezdomovec ... tam tych 10 rokov by si mala istych a podla mna by bol fajn pocit vediet ze aj zajtrajsi a vlastne kazdy den az do 10 rokoch bude fajn
@stalingrad1000 no ved to je samozrejme, to nie je ziadny hacik, tym si prechadza kazdy jeden clovek na tejto planete a je to uplne normalne...proste sa pokusim zariadit si svoj zivot co najlepsie ako to bude mozne, a pokial to mozne nebude, tak hold, riziko vyberu ale to je uplne prirodzene
asi to tu vecsina ludi enpochopila...ja by som to isto nebrala ak by som amla potom zomriet. moj zivit takyaky je teraz jekrasny a nemenila yb som ho za niecoine... co by bolo sicceiste aleviem ze by coskoro skoncilo
@stalingrad1000 Lenže keď je každý deň fajn, nie je fajn žiadny deň Možno ma zajtra zrazí auto, možno nie. Možno budem bezdomovec, možno budem milionárka, avšak to by som nezistila, ak by som len tak zahodila život po desiatich rokoch. V tom je tá krása života, že nevieš, čo ťa čaká ten ďalší deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov