Ak myslis ludsku rasu, tak sa neviem rozhodnut medzi cernoskou s atletickou postavou a uzasnym hlasom alebo rozkosnou drobnou aziatkou (najlepsie korejcanka alebo japonka).
Alebo nejaka exoticka kombinacia ako napr. severocinanka skombinovana s ruskou...nieco take...
Nemenila by som, ale keby som si mala vybrať, tak by som chcela byť hispánka alebo mulatka, alebo taká tá svetlá alebo čokoládová černoška - niečo na štýl Kelly Rowland, Beyoncé, tiež sú kásne podľa mňa niektoré Hawaiianky alebo indiánky.
Určite by som nechcela byť aziatkou aj keď niektoré sú veľmi pekné. Ani bledá ako severania...
@semhamforas Cigáni majú veľký citový vzťah k prírode a rodine, Krádeže a podvody robili a robia z lásky k vlastným, také niečo u bielych nie je. A mám také podozrenie, že nám chcú pomôcť zlepšiť demografickú krivku, za čo by sme im mali byť vďační.
@semhamforas samozrejme, sú to podľa môjho názoru slovenskí patrioti a o takých sa musí štát aj náležite postarať. Množia sa, čo je len dobré a prijímajú naše zvyky. Chvalabohu.
@ba55tripper pretože žijú dlho, zároveň ak pôjdeš v lese tak si ani nevšimneš ,že tam niekto je a ent má svoj pokoj. Taktiež môže byť sranda ak budeš nenápadne plašiť návštevníkov lesa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
(hoci keď tak uvažujem, aziatky majú lepšie vlasy a dlho vyzerajú strašne mlado...)
Alebo nejaka exoticka kombinacia ako napr. severocinanka skombinovana s ruskou...nieco take...
Biela rasa je nudna!
Mne sa páči ich bohatá kultúra, jazyk a aj genetika.
Fakt, dávam ruku na srdce o nič iné mi nejde.
Určite by som nechcela byť aziatkou aj keď niektoré sú veľmi pekné. Ani bledá ako severania...
Slovensko sa musí pripraviť na Nový vek.
A celkovo aj cina sa zacina velmi dvihat atd. Ale ja celkovo suhlasim, to len taka poznamka