Ja by som povedala setkym ludom na ktorych mi zalezi ze ich mam rada ....a hlavne jednemu cloveku ....lebo ja mam velky problem davat najavo svoju lasku slovami ....cinmi sice ani nie ...ale urcite to dobre padne aj pocut obcas ....
"Vrátila by som sa v čase a zmenila svet k lepšiemu "
Keďže by som sa vrátila v čase, spravila by som nejaký čin ináč, logicky by to malo vplyv na budúce udalosti... Asi by to bol nejaký prospešný čin, ktorý napr. niekomu zachráni život, alebo ho odhovorí od niečoho zlého...
...ved ked chcete niekomu vyznat klasku urobte to....nic sa nestane ak to nevynde...prinajhorsom by vas vysmial/a alebo by sa urazil/a ....ale ked nie je dieta tak by sa to nemalo stat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo by som šla na celosvetové kolo fyzikálnej olympiády
tych moznosti je u mna vela, neviem sa rozhodnut pre konkretnu...kazdeho nieco laka, co nema sancu niekedy uskutocnit...tak naprikald:
uz od malicka ma laka vykradnut banku alebo urobit dokonalu lupez ale asi pozeram moc americkych filmov
alebo pozriet sa do vesmiru, len je to moc drahe
nastupit do zaracneho skolskeho autobusu a prebadat vsetko co sa da...poznate tu rozpravku, nie?
jaaaj, boze, taketo p*coviny sem pisem
Phantasia - toto je total ze volovina...jeden clovek svet nikdy nezmeni...maximalne tak ten svoj vlastny, ktory volame zivot...
Lucinkahc - a co keby si radsej spravila nieco take, ze bude tych dni tolko kolko len budes chciet...
Insomnya - co by som spravila ja? keby som vedela ze budem uspesna?
asi by som prisla za nejakym milionarom a povedala...tak a odteraz tu pracujem, dik za byt, zlatu kartu a dopredu zaplatenu skolu
vsetci dobre vieme, ze bez nich je zivot strasny...
a s ostatnymi vecami som v mojom zivote spokojna...takze tak...asi by som nic nemenila....
vzdy je vsetko tak ako ma byt
Veď stačí spraviť len jeden skutok a už to bude mať následky na viaceré udalosti do budúcnosti..
som si nevsimla ze asi myslis iba nejaku jeho cast
Keďže by som sa vrátila v čase, spravila by som nejaký čin ináč, logicky by to malo vplyv na budúce udalosti... Asi by to bol nejaký prospešný čin, ktorý napr. niekomu zachráni život, alebo ho odhovorí od niečoho zlého...
A tým sa zmení svet k lepšiemu...
tak teraz sme to totalne doplietli si myslim