Vnútorný alebo medzinárodný prevrat? Ak vnútorný tak by som šla (ak by ma tato pustil ) Ak medzinárodný tak to by asi rovno vznikla 3. svetová vojna a to by som išla do protiatómového krytu, nie?
Odmyslime si fakt, že by som v boji mala krátku životnosť, som v podtate mierumilovný človek a zastávam názor, že vojna by všetko len zhoršila, lebo by to tu bolo všetko zničené a spustošené a množstvo nevinných mŕtvych.
Nič si neupresnil, neviem, aké by boli okolnosti, aká by bola ideológia -a teda či by to nebolo v konečnom dôsledku niečo oveľa horšie. A teda len tak slepo bojovať za niečo bez logického cieľa fakt nemienim.
jak to mam vediet? O.o nemam rada taketo "filozofovanie"...
pretoze k tomu aby sa slo bojovat za prevrat by najprv musela byt taka stastna situacia a kedze tu nie je, ja neviem aky je to pocit zit v inom rezime, neviem ako velmi by som bola nasrata alebo co, takze NEVIEM
@trash jasne. Lebo v konecnom dosledku by ta ten "revolicionar" nevyloristoval ale rovno tyranizoval. Cize my vysvetli preco by som mal podporovat horsieho cloveka
@semhamforas Lebo dnes nie sme tyranizovaní Angal Merkelová nariadila aby na cipre banky nevyplatili klientom úspori niektorí aj 40 rokov ich tam mali... Kedy toto nariadi aj tu? Keď dostanem výplatu za to že driem na skurvených Nemcov a nakoniec zistím že ju nemôžem vybrať lebo to nariadili Nemci samozrejme že to prejde aj cez našu vládu tak to už budem brať ako tyraniu... Vtedy sa spojím akože aj s tým extrémistom.. Ja neviem ale súčasná generácia má ten problém že všade vidí extrémistov keď sa koná už vôbec nejaký pochod alebo protest nieto prevrat... Extrémisti bojujú proti Bašarovi Asadovi v Sýrii... Tu som si nevšimol žeby existoval nejaký taký extrémizmus jedine ak zo strany polície a vlády
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Vnútorný alebo medzinárodný prevrat? Ak vnútorný tak by som šla (ak by ma tato pustil ) Ak medzinárodný tak to by asi rovno vznikla 3. svetová vojna a to by som išla do protiatómového krytu, nie?
ale to sa nestane.
Najviac sa mi páči ten rozdiel v tom ako vnímate takúto teoretickú situáciu tu na Slovensku a v takej Sýrii
Nič si neupresnil, neviem, aké by boli okolnosti, aká by bola ideológia -a teda či by to nebolo v konečnom dôsledku niečo oveľa horšie. A teda len tak slepo bojovať za niečo bez logického cieľa fakt nemienim.
pretoze k tomu aby sa slo bojovat za prevrat by najprv musela byt taka stastna situacia a kedze tu nie je, ja neviem aky je to pocit zit v inom rezime, neviem ako velmi by som bola nasrata alebo co, takze NEVIEM
@35 kks DOST dobre!:o
..notabenenechsapá-čiii!