ale inak niekde v stredoveku ako tetka korenárka ožnačená a naháňaná ako čarodejnica sa viem veľmi živo predstaviť... (avšak by som ich tam všetkých preklínala a zabijala nejakým jelením parožím či čím to je jedno
Tak cca do 9-11. storocia (za predpokladu ze by som si mohol vybrat aj miesto, nie len cas) aby som na vlastne oci videl vikingov, barbarov a ake to kedysi naozaj bolo..
Ale neviem ci by som prezil tyzden.. nie to este rok.. ktovie.
Keď do minulosti tak také 12. až 16. storočie. Ale radšej by som išla na pár dní do budúcnosti. No len či by som nebola sklamaná čo by som tam uvidela.
do začiatku 20.storočia ešte pred 1.svetovou vojnou.-tedy si ľudia pekne žili,alebo 19.storčie-priemyselná revolúcia, alebo taký stredovek ale to by som asi bola upálená kedže ma vždy zaujímala veda a rôzne záhady
@lenkaska1 celá história ľudstva sú vojny. Len ich veľkosť bola úmerná "známemu" svetu. Taká dlhá doba mieru v západnom svete (aj keď - stále tu máme vojny v Juhoslávii) tu ešte nebola.
Do roku 980 nášho letopočtu na Kyjevskú Rus zabrániť násilnému pokresťačovaniu slovanských národov a sataviť Vladimírové krviprelievanie.... Aby to zajkousko viac nemusel považovať za satanský výtvor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale neviem ci by som prezil tyzden.. nie to este rok.. ktovie.
Ale naj by bola Ukrajina,1986
Radšej uvidím niečo nové, ako si len upresním obraz o niečom, o čom existuje kopa informácií ...
Inak, 1969 a "zažiť Woodstock"!