vždy opláchnem riadne horúcou vodou ale neberiem do ruky špongiu, saponát a nerajbem (to robím priebežne nezávislo od toho, či sa idem sprchovať). Takže neviem, aký typ umývania myslíš.
@henci mi to vrta hlavou, lebo my si zvykneme aspon oplachnut vanu
@coleshepter ale kazdy z rodiny ma na sebe ine bakterie... fuj, ked si predstavim, ze brat dojde upoteny z posilky, a ja by som si po nom neumyla vanu, ais by som sa dogrcala
@lesush tak ja sa do vane len postavím a sprchujem sa...naposledy som sa kúpala asi pred 8 rokmi ....takže nevidím dôvod čokoľvek oplachovať...to skôr každý opláchne po sebe, keď sa dosprchuje
@lesush neviem ako tvoj brat,ale ja ked dojdem do sprchy aj s pol kilom sadze a pod. na sebe tak sa to zmyje zo mna sprchovanim a odtecie to odtokom..jedine co obcas ostane je sanpon,ktory splachnem vodou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@coleshepter ale kazdy z rodiny ma na sebe ine bakterie... fuj, ked si predstavim, ze brat dojde upoteny z posilky, a ja by som si po nom neumyla vanu, ais by som sa dogrcala
a k teme:
ano oplachnem ju celu..aj obklad