zvlastne...ale vobec nic sa mi nechce. mam tisic veci na praci a ja len sedim a pozeram vlastne ani na nic konkretne len pozeram. to by som uz radsej mohla spat co by mi aj prospelo lebo potom okolo polnoci mi zrazu v hlave tukne a idem si plnit tych tisi
no mne tukne tak si vezmem ucebnicu a pozeram do nej asi do pol druhej(doraz na slovo POZERAM potom ju zavriem a idem si lahnut pricom nezaspim aspon do tretej
6 no ja uz ked sa rozhodnem vytahnut ucebnicu tak to povacsinu len na to aby som si ju dal na tvar a nesvietila mi lampa do oci a mne sa nie ze nechce mne sa ani nechcet uz nechce
7 lol cize sa ti ani nechciet nechce no ja som na tom podobne zajtra mam dva testy potom dve skusania a este "par" veci ktore by som mala urobiot a ja cumim na plamen viecky ako hori akoby to bol akcny film
Kua ludia a ja ze ma nieco motivuje vypnut notebook a zacat sa pripravovat na tu posranu prezentacku A nikto nic, sa hanbite
Btw Hypofokortexor, pozor, aby si sa nedopracoval k stadiu ako nudim sa tak,ze sa mi az nudit nechce a preto zacnem neico robit (ekvivalent je aj prepit sa do triezvosti . Treba to udrzat na rozumnej hranici
ti poviem len jedno....kasli na plnenie povinnosti....bo v zivote nic nemusis ......len umriet musis......a ak as ti nece .....vies ze si sa aspon snazila donutit...to staci.....(a nakoniec su to veci dve)
No ja som asi taky pripad jak hopofo... to uz je take pokrocile stadium v ktorom ked sa po polnoci spamatam nemam sil (=nechce sa mi) na to aby som tu ucebnicu co i len otvorila ale jesenou to urcite nebude-to je skolou
ľudiaaa treba sa prinútiť (tá pravá sa ozvala), no ja sa aspoň začnem učiť ráno, spať pred polnocou a o 4:00 vstať, učiť sa (no väčšinou vstanem až okolo 5) a na 7:00 na bus
ja by som to nazvala: extrémne odmietanie školských povinností
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no mne tukne tak si vezmem ucebnicu a pozeram do nej asi do pol druhej(doraz na slovo POZERAM potom ju zavriem a idem si lahnut pricom nezaspim aspon do tretej
6 no ja uz ked sa rozhodnem vytahnut ucebnicu tak to povacsinu len na to aby som si ju dal na tvar a nesvietila mi lampa do oci a mne sa nie ze nechce mne sa ani nechcet uz nechce
Btw Hypofokortexor, pozor, aby si sa nedopracoval k stadiu ako nudim sa tak,ze sa mi az nudit nechce a preto zacnem neico robit (ekvivalent je aj prepit sa do triezvosti . Treba to udrzat na rozumnej hranici
11. lol
ja ze som nejaka chora alebo co...
som si, ze uz som kvoli tomu na nejaku liecebnu zrela alebo co...=D
ja by som to nazvala: extrémne odmietanie školských povinností
a k tomu vstavaniu skoremu to som skusala si v noci poviem ved rano vstanem a ptom ked mi zvoni budik vypnem ho a poviem si ze na to kaslem