jejda dneska som išla s kamoškou po ulici, a tam mrtvy ježko najhoršie že to urobilo niake zviera alebo take dačo, lebo to nebolo pri ceste ale na normalnom chodniku...to bolo hrozne dačo...chudačik....
Určite, lebo sa mi stala takáto príhodička - stojím s kámošom na zástavke, je noc. Zrazu sa vynorí ježko a nasmeruje si to spokojne na cestu. Vravím - dajme ho preč niečo ho zrazí. Kamarát že hej, dajme. Tak sme sa chvíľku ponúkali navzájom a v tom BUM prefičal kĺbový autobus a rovno cez neho. Obaja sme zhíkli že ajaj akí sme jebnutí. A na to pozerám a vravím - fúha pozri ale on sa ešte hýbe. A kamoš že No teda fakt! A ja že hmmm, zlota. Čo teraz. A on, hmmm, fakt sa hýbe. Hmmm. Tak čo teda? A v tom BUM a prefičal cez neho osobák. A ja len že - hmmm, tak a už sa nehýbe. A tak sa asi zmačkal, chúďatko. Odvtedy už neváham a najprv zasiahnem a potom sa pýtam. Lebo som mal dlho pocit že sa nezmačkal ten ježko ale ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
A ten, ktorého má @ladyofcarnage je pritom aj vtipný
(nie, že by iní vtipní neboli
(a mám pocit, že ak by sem dakto chodil, tak to vysvetľuje, prečo chodí po kanáloch )
(auž tu z toho máme vážne súkromný chat
(myslím, že chápeš, prečo nie je tarz vhodná chvíľa hocičo sťahovať