Áno,všetko je tak pekné..keď sa tak s takým múdrym výrazom pozeráš na oblohu a ták..niekedy pekne obláčiky si pozerám,a spájam do obrázkov .. a tak ..a pri mori taký západ slnka..
je toho viac.. podla toho čo tam vidím.. raz ma uchvátia oblaky, ktoré si len tak plachtia po oblohe, potom sa večer zadívam na mesiac.. východ slnka je tiež prekrásny.. a tak samozrejme.. treba aj pod nohy kukať
ako kedy v noci na mesiac a hviezdy vacsinou, cez den na oblaky vacsinou...a tak rozne no...aj na lietadlo neviem na co najcastjesie...vzdy na to, co povazujem v danom momente za najzaujimavejsie
vnimam jej silu vtiahnut ma do jej sveta a silu nutit ma rozmyslat co je za nou,ked lezim na luke casto sa ju snazim chytit a prstami modelovat oblaky do tvarov mojmu oku lahodiacich,obloha je jedna velka fantazia
tak,cez deň kukám na obláčika ako si plávajú.... ráno sa rada pozerám na východ slnka..ak sa mi to teda podarí vstať... .....večer sa vždy veľmi rada pozerám na západ slnka...to je proste jedna nádhera... a v noci sa veľmi rada pozerám po hviezdach, snívam a zamýšľam sa nad vesmírom... ...ale najradšej mám ten západ slniečka..
cez den na čistu či zamrašenu oblohiuna čiary po lietadle a vtáctvo pri vychode a zapade slnka a v noci na hviezdy a mesiac ale tak na oblohu v noci je iné všetko ako cez zbadame čo sme predtym nepostrehli a nepostrehneme to čo sme cez den postrehli asi tak a preto je tažke pre mna osobne hlasovať musela by som dať jedine viacej možnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov