bud sialeny a rob to, co citis v dany moment, nato nadvazuje, ze - maj v pici nazory druhych; chovaj sa ku sebe, ako ku niekomu, koho naozaj milujes a never kazdemu, ze ta ma naozaj rad.
Čosi som sa naučil na VŠ (nemám dokončenú VŠ a ani nebudem mať), ale je mi to zatiaľ na nič, lebo robím niečo iné. Ale videl som ďalšie 2 bircačky, naučil som sa lepšie, že mi to je stále prd platné vidieť niekoho z internetov. Aaaa naučil som sa byť viac v pohode medzi ľuďmi a rozprávať s nimi, to mi vždy robilo problém.
Takže dokopy nič poriadne.
Tak teda ok Patricek.
1. Naučila som sa, že ak ma človek pevnú vôľu, dokáže ozaj veľké veci.
Napríklad schudnúť viac než dvadsať kíl za rok. (ktoré mimochodom pribral/a za ani nie mesiac a pol, keď bol liečený liekmi, ktoré spôsobujú priberanie)
2. Ďalej som sa naučila, že človek ak chce, dokáže naozaj odpustiť.
3. Naučila som sa, že ak niekomu na nás záleží, neexistujú žiadne výhovorky, preto aby s vami bol, a ak predsa existuju “dôvody” ten človek si vás naozaj necení.
4. Naučila som sa aj iné veci , ale nechcem napísať román, určite by nikoho nezaujímal.
*Dobre tak ešte dopíšem... Počas karantény som sa naučila robiť perfektne domáce parené knedle.
@obsession hm. knedle som este nerobil.. a asi ani nebudem, je to piplacka ale ked som byval v BB, tak som si kupoval slatinske knedle, tie boli mega dobre cize ked niekde zbadas slatinske, tak budes vediet ze su dobre
-Čosi zo španielčiny
-existuje viac správnych riešení na nejakú situáciu, nie iba jedno moje
-prerábka bytu je hrozná otrava
-aké je to byť pod narkózou
Pane boze, milion veci, vzhladom na to, ze som za trn cas nastupila na mgr a zacala robit 2 nove sporty takze s tym suvisiaceho strasne vela.
Plus take nahodne hovadiny ako minule leto paddleboardovat a tuto zimu chodit na snezniciach, par slov po svedsky, robit kliky, mlynske kola...
Asi najviac iba aký je zrazu ťažký život po škole, že je to už tvrdá realita ...ako ťažko sa robí na peniaze aj keď máš VŠ ...a potom aké je náročné si vôbec nájsť robotu v odbore, a hlavne mať šťastie na takú robotu, kde by som to už bolo adekvátne k vzdelaniu a nie zničil sa jak otrok takýmto spôsobom..
Akože za ten rok som sa naučila na štátnice ale neviem či sa nepýtaš len na to čo mi v tej hlave aj ostalo lebo deň po štániciach som si čistila interné úložisko
A naučila som sa trošku pestovať avokáda a iné zelenosti aj keď boli aj nejaké straty
starat sa o imobilneho cloveka v bdelej kome, presadzat rastliny (ale to je nic) a pomalicky sa ucim soferovat
Inac mam pocit, ze ja sa nejak ani neucim nove veci, nikam nenapredujem, smutne
že technická vysoká škola nie je tak náročná, len treba mať vôľu makať (a nemyslieť si, že sa za dva dni zvládnem naučiť na matematiku II po semestri ničnerobenia) a prskajúci olej, z ktorého som doteraz mala vždy strach a odmietala som preto čokoľvek tepelne upravovať touto cestou, je vlastne nič v porovnaní s roztaveným hydroxidom draselným, s ktorým som mala tú česť nedávno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Takže dokopy nič poriadne.
1. Naučila som sa, že ak ma človek pevnú vôľu, dokáže ozaj veľké veci.
Napríklad schudnúť viac než dvadsať kíl za rok. (ktoré mimochodom pribral/a za ani nie mesiac a pol, keď bol liečený liekmi, ktoré spôsobujú priberanie)
2. Ďalej som sa naučila, že človek ak chce, dokáže naozaj odpustiť.
3. Naučila som sa, že ak niekomu na nás záleží, neexistujú žiadne výhovorky, preto aby s vami bol, a ak predsa existuju “dôvody” ten človek si vás naozaj necení.
4. Naučila som sa aj iné veci , ale nechcem napísať román, určite by nikoho nezaujímal.
*Dobre tak ešte dopíšem... Počas karantény som sa naučila robiť perfektne domáce parené knedle.
*veď aj ja som hrdá na to, že už konečne dokážem knedle, za ktoré sa nemusím hanbiť
kde zacat
a ze pravda nie je vzdy najdolezitejsia
-existuje viac správnych riešení na nejakú situáciu, nie iba jedno moje
-prerábka bytu je hrozná otrava
-aké je to byť pod narkózou
Plus take nahodne hovadiny ako minule leto paddleboardovat a tuto zimu chodit na snezniciach, par slov po svedsky, robit kliky, mlynske kola...
A naučila som sa trošku pestovať avokáda a iné zelenosti aj keď boli aj nejaké straty
Inac mam pocit, ze ja sa nejak ani neucim nove veci, nikam nenapredujem, smutne
Horsie je to, co som sa nenaucila/nezlepsila sa. Tak snad o rok.
fakturáciu a veci okolo s.r.o.