mna naštve ked mám normálny sen,a ma niekto zobudí,zazvoní budík alebo niekto zavolá na mobil,potom som naštvaný že neviem čo by sa dialo dalej v tom sne
uz sa mi strasne dlho nic nesnivalo (resp. snivalo. len si na to nepamatam)... a trva to hadam mesiace
ale pamatam si na doby ked sa mi snivalo napr. o nejakej peknej babe... vobec som si v sne neuvedomil, ze je to len sen, a tak som si nic nedovoloval, lebo aj v skutocnosti som dost hanblivy... no nie som idiot?
Wua, neznasam, ked sa mi sniva, ze chcem ist na zachod a sniva sa mi aj to, ze idem a potom... Nie, ze by to bolo caste, ale parkrat som mala na male a asi 2x aj po male..
Mne sa napriklad dnes snivalo, ze som opustil priatelku koli byvalej, no potom som si v sne uvedomil, ze je to picovina a nic take nechcem, tak som to vratil spat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Inak kedze viem lucidne snivat, tak ano vzdy si uvedomujem, ze je to sen.
ale pamatam si na doby ked sa mi snivalo napr. o nejakej peknej babe... vobec som si v sne neuvedomil, ze je to len sen, a tak som si nic nedovoloval, lebo aj v skutocnosti som dost hanblivy... no nie som idiot?
a sny si užívam všetko je tam ako v rozprávke mám svoju chvíľku pre seba...