Keď som bola škôlkarka, tak som dostala od učiteliek
jednu fotku s tým, aby som o tom nikomu nepovedala, lebo tú fotku som dostala ja len tak z protekcie, lebo bola len jedna, vyfotil nás jeden fotograf len tak po robote.
No a ja by som ju chcela dať na facebook, lenže známy sa ma určite budú pítať ž
ak mas naozaj 30 rokov tak rozmyslam, ci si normalna alebo nie, ze sa to pytas
ale uz len to ze si to tu tak rozpisala je odvazne, lebo nikdy nevies ci je niekto s priatelov aj na BIRDZ. a okrem toho je to v tvojom vlastnictve a mozes si stym robit co chces, ak si ta tvoji takzvany "priatelia" vymazu len koli fotke ktoru mas len ty, tak to nie su skutocny priatelia!!! a neviem ako si predstavujes ze by ucitelke alebo aj tebe ublizili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale uz len to ze si to tu tak rozpisala je odvazne, lebo nikdy nevies ci je niekto s priatelov aj na BIRDZ. a okrem toho je to v tvojom vlastnictve a mozes si stym robit co chces, ak si ta tvoji takzvany "priatelia" vymazu len koli fotke ktoru mas len ty, tak to nie su skutocny priatelia!!! a neviem ako si predstavujes ze by ucitelke alebo aj tebe ublizili.