Dan Brown a Dominik Dán majú len rovnaké obaly kníh, alebo aj rovnaký štýl tvorby? Netuším, tak sa len pýtam...možno ak má rada Browna, tak aj od Dána by si niečo prečítala...a ten toho myslím napísal dosť...
suhlasim s @7 .. to ze mamy citaju aj "menej hodnotnu" literaturu, ktora je cosi ako slovenska steelovka .. nemusi znamenat, ze to dokazuje jej inteligencnu uroven .. a uz cosi take napisat o inej mame/cloveku vseobecne je nechutne ...
vasilkovu nemam rada, ma ozaj dost rovnaku osnovu , ale ako prvu som citala Mama pre Veroniku , ta sa mi pacila, lebo to bolo zas nieco nove .. inac neviem
a @wayne ma pravdu , Strateny symbol je uzasny, ale mne osobne sa pacia jeho "langdonovky" .. a v maji by mala vyjst nova kniha s Langdonom .. bude sa odohravat vo Florencii a inspirovana je patranim po symboloch v Danteho Bozskej komedii
Bože ludia niekto tu chce poradit dáku knihu na čítanie a Vy sa tu celu diskusiu hádajte ako dementi nemám na vas slov....
a pre tu tvoju maminu skus Janu Pronsku, Dominik Dán je tiež dobrý nápad a čo je viem ako mne osobne sa nepáči ale myslím že ešte Urbaníková by bola pre nu fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Dan Brown toho vela nenapisal, skus napr Digitalna pevnost...
Btw prečítala od nej všetko? ..lebo má toho dosť a zdá sa mi, že všetko na jedno kopyto tak skús nejakú od nej
kúp jej najnovšie číslo macka pusíka, alebo včielky, to je tak na inteligenčnej úrovni vasilkovej
vasilkovu nemam rada, ma ozaj dost rovnaku osnovu , ale ako prvu som citala Mama pre Veroniku , ta sa mi pacila, lebo to bolo zas nieco nove .. inac neviem
a @wayne ma pravdu , Strateny symbol je uzasny, ale mne osobne sa pacia jeho "langdonovky" .. a v maji by mala vyjst nova kniha s Langdonom .. bude sa odohravat vo Florencii a inspirovana je patranim po symboloch v Danteho Bozskej komedii
Napísať toto ako reakciu niekoho dcére je nesmierne úbohé.
A keď si predstavím, že je to možno aj niekoho sestra, alebo sesternica, tak to už prekračuje hranicu ľudskosti.
@etelnair ďakujem že aspoň niekto pochopil čo som napísala!!!
Aj ja, ale musím sa priznať, že ma celkom prekvapuje, ako sa zhodneme
a pre tu tvoju maminu skus Janu Pronsku, Dominik Dán je tiež dobrý nápad a čo je viem ako mne osobne sa nepáči ale myslím že ešte Urbaníková by bola pre nu fajn