Prerobili ste v živote peniaze na hazardných hrách ? Ak áno, na akých hazardných hrách a kolko ? Ja som prerobil na tradingu 4000 eur, na stávkovaní 2500 eur, a na stieracích žreboch do 40 eur. Je tu niekto kto je dlhodobo na hazarde v pluse ?
No tak keď to máš takto, povedz vašim, nech ti nedávajú vreckové a posielajú ho rovno chudobným rodinám a útulkom pre bezdomovcov, keďže ty s peniazmi nevieš narábať.
Dodám len, že to bolo za obdobie 8 rokov, takže mesačne okolo 60-70 eur.... v podstate nikde som sa koli hazardu nezadlžil, ale na hazard som dával z časti svojho vreckového. Aj napriek tomuto faktu by si ma pani ucitelka vydedila ?
@tomas55555@8 hej, lebo jedna vec je, že sa priživuješ na rodičoch jak pijavica, ale že ešte k tomu aj bez hanby rozjebávaš ich peniaze na takéto veci, tak to je už extrém a to trápne ironické oslovenie si nabudúce môžeš odpustiť, ja s tebou komunikujem ako dospelý s dospelým, nie ako so svojim žiakom.
Ty si so mnou nikdy nekomunikovala ako s dospelým... pochybujem že dospelým s ktorými prichádzaš do kontaktu odpovedáš formou "nikoho to nezaujíma"; "mali by ťa vydediť".
To bolo ale z vreckového, a vreckové sú peniaze, ktoré sú určené na minutie pre čo sa dotyčný rozhodne...
nenapísala som, že by ťa mali vydediť, ale že keby som ja mala také decko, tak to urobím. skús čítať poriadne a prestať prekrúcať.
ak by si nežil s rodičmi pod jednou strechou a nemal všetko dotované nimi, tak ver mi, že by si sa dvakrát rozhodol, na čo to vreckové utratíš.
@quattroformaggi@11 učiteľka a vie nadávať?! Učiteľka by nemala nedávať, aký to potom bude vzor pre mládež a našu budúcu generáciu (aj keď mám pocit, že nestojí k ničomu).
Toľko, koľko som kedy dostal ako vreckové. A prv ako mi niekto niečo napíše, vyžadujem aby sme si ujasnili, že s vami chcem komunikovať ako s dospelými ľuďmi, a nie ako s posratými deckami! ĎAKUJEM!
@priekala@25 áno, lebo ja už som sa narodila s tým, že raz budem učiteľka a celý život ma rodicia izolovali od vonkajšieho sveta, aby som sa nikdy nenaučila nadávať sa zobuď
@tomas55555@28 nie, ja som sa absolútne nevyjadrovala k tomu, čo majú s tebou robiť tvoji rodicia, ak im neprekaza, že ich syn je prizivnik, čo utraca ich peniaze na hazard, tak mne to už potom dupľom môže byť jedno
@quattroformaggi@30 ja sa snažím nenadávať, teda preferujem nenadávanie, a chcel by som to dodržiavať Mám totiž pocit, že sa mi možno z nadávania nedarí.
za 3 roky mi tam ukazuje 2700€ stavených. 2200€ vyhratých.
Ale predtým som dával aj na pobočkách sem tam. Ale vždycky za máličko, mám to len ako zábavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Dostal som pokarhanie od pani učitelky >
Dodám len, že to bolo za obdobie 8 rokov, takže mesačne okolo 60-70 eur.... v podstate nikde som sa koli hazardu nezadlžil, ale na hazard som dával z časti svojho vreckového. Aj napriek tomuto faktu by si ma pani ucitelka vydedila ?
Už som sa polepšil, tradingu sa nevenujem už 4 roky a stávkovaniu 4 mesiace.
Ty si so mnou nikdy nekomunikovala ako s dospelým... pochybujem že dospelým s ktorými prichádzaš do kontaktu odpovedáš formou "nikoho to nezaujíma"; "mali by ťa vydediť".
To bolo ale z vreckového, a vreckové sú peniaze, ktoré sú určené na minutie pre čo sa dotyčný rozhodne...
ak by si nežil s rodičmi pod jednou strechou a nemal všetko dotované nimi, tak ver mi, že by si sa dvakrát rozhodol, na čo to vreckové utratíš.
Takže to máme všetci chápať tak, že decko ako ja by si vydedila, ale si proti tomu aby ma moji rodičia vydedili ?
A vyhrala som 0,0,00
Ale predtým som dával aj na pobočkách sem tam. Ale vždycky za máličko, mám to len ako zábavu.