Častokrát sa zamýšľam nad tým, koľko báb, okolo ktorých v meste prejdem, nemajú partnera (nemyslim sexuálneho), teda sú nezadané, a zároveň to nie sú nejaké pobehlice, ale túžia po normálnom vzťahu. Dá sa to nejako odhadnúť? Je to + - stále rovnaké %?
Nechapem pointu tejto diskusie ? Naco to potrebujes riesit ? chces si najst babu Nad takymito vecami sa nezamyslaj lebo nikto ty na to nemoze dat ani pravdivu ani pribliznu odpoved.... je to zbytocne... ale neodsudzujem ty diskusiu, zalozil si si ju, a ja hovorim len svoj nazor...
neviem kolko percent, ale asi je viac tých, co maju nejakeho chalana. citis sa sám asi ako ja. ja mam 20 a este som ziadnu nemal a sú aj takí co maju 27 a tiez nevedia co je rande.
Podla mna, z tych bab co stretnes na ulici, a stretnes ich tam bez chlopa, je viac nezadanych ako zadanych. To je ta optimistickejsia vizia ale pochybujem ze ti tu niekto povie, kolko je to p e r c e m t
skus si to priblizne odhadnut tak, ze z viacerych kamosov si vypocitaj kolko percent je zadanych chalanov, priblizne tolko je aj zadanych dievcat. no aj tak ti vyde podla mna riadna blbost, ale ma to stipku logiky
bolo by to dobre spravit tak ze by viaceri z nas takto spocitali a potom by sme zaslali data na spracovanie a urobili by sme z toho statistiku(aspon taku hrubu orientacnu)
inak nie je to az tak blba tema.ja sa zamyslam sem-tam nad tym istym ale teda co sa tyka chalanov.lebo vzdy ak sami zacne nejaky pacit alebo nejakeho fajn chalana spoznam tak vacsina nema priatelku a neprejde ani tyzden a priatelka na obzore ja uz neviem ci ja som nejaky talizman pre nich alebo neviem ale stve ma to.a co sa tyka tych bab.v mojom okoli je vela dievcat, kt. nemaju pritela.su to pekne inteligentne baby ale nejako sa im nedari....
tha dosť velaaa. ale ja to statie nemám ja mam super šracka ale mam kamošky ktoré nemajú šrackov.. ťevraj nemajú čas a nevem čo všetko take blablabla blbosti hhh
nu, neviem kolko percent. ale dost vela kociek nema chalana... a dovolim si tvrdit, ze 90% z neobsadenych ho nema, lebo su prilis samostatne. neviem, dnes ti staci raz sa sklamat a potom uz nechces nikoho k sebe pustit a zvyknes si na to, ze si sam a musis sa opierat len o seba.
a taketo kocky maju aj take vyzarovanie. a to chalanov odpudzuje... nejak.
takze podla mojich skusenosti, odhadov, rozhladu a poznania ludskej rasy je to tak...
ehm... mna sa napr. chalani boja. mozno to bude pre vizaz ale asi skor lebo si robim vsetko po svojom a mam vlastny rozum, ktorym sa riadim a nenecham si od nikoho skakat po hlave. a mozno este za to, ze uprimnost nie je mnohym nejak v smere srsti...
zien je na svete viac ako muzov...z toho vyplyva, ze muzi maju sirsi vyber, a zase zeny maju vyber uzsi...a potom sa pytame, preco si taka dobra baba zobrala takeho debila...no iba preto, ze mala pocit, ze uz nic lepsie nedojde...takze z toho to vyplyva, pre zeny to urcite musi byt stresujuce (ta konkurencia a tak)...podla mna ma kazda trosku lepsie vyzerajuca baba vo veku 14-17 rokov frajera...potom sa vsak to cislo znizuje...takze nejakych mozno 50% ma a 50% nema vo veku 18-22 rokov...tolko statistiky, spat k pocitom...
musi to byt tazke, ale zase podla mna nie je stratene...a nezalezi ani tak na vzhlade ako na povahe, schopnostiach a tak...tolko na dnes odo mna...
no podla mna zalezi od toho, co je naj baba a chalan...neznamena to, ze kto dobre vyzera, je aj super a opacne. Poznam takych co su fajn a nemaju nikoho
U chlapcov zalezi hlavne na odvahe. Ti co to s babami vedia, nemusia byt ani najkrajsi ani najlepsi, ale su zadani. Moze ale byt aj krasny a pefektny chalan, ale ak nevie balit, ma smolu (vid mna)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Stáva sa mu to casto uz je z toho zdeptany chudak ( sorry Adrian R. ) .....
mozno na tvoju otazku by bodla anketa na ulici ale aj to by bolo otazne ci by odpovede boli pravdive.
Kočky pište
Tristram
a taketo kocky maju aj take vyzarovanie. a to chalanov odpudzuje... nejak.
takze podla mojich skusenosti, odhadov, rozhladu a poznania ludskej rasy je to tak...
ehm... mna sa napr. chalani boja. mozno to bude pre vizaz ale asi skor lebo si robim vsetko po svojom a mam vlastny rozum, ktorym sa riadim a nenecham si od nikoho skakat po hlave. a mozno este za to, ze uprimnost nie je mnohym nejak v smere srsti...
musi to byt tazke, ale zase podla mna nie je stratene...a nezalezi ani tak na vzhlade ako na povahe, schopnostiach a tak...tolko na dnes odo mna...
inak zaujímavá téma