Kedysi som mal bloknuteho @vymyslinick , ci jak sa to volalo. Ale to sa fakt nedalo citat a spamovalo to vsade.
A mna blokuje len nadejny grafik Rici, ktory neuniesol moj slabucky hejt
@waagbistritz69@16 Kto ti tu je alkoholik? Ja nepijem, tak tu nezajebávaj ty kokot. A blokujem ťa preto lebo ty si si mňa blokol za to, že som sa ozval na tie tvoje násilné reči, texty piesni o bití a bodaní, úbohosť a netoleranciu prezlečené za antifa, čo je vlastne novodobý fašizmus.
A ostatných blokujem preto lebo boli otravní, toxickí a tiež som si zablokoval hŕstku pofiderných fake profilov a ľudí ktorých som mal na háku, nič im zle nepísal a oni ma ohovárali a hovorili o mne v jednom fóre ako o najviac hroznom birdzákovi (dokonca o horšom ako bol Zajkousko, psychopat Karol, rôzni trollovia a anonymní toxic maníci).
A mňa blokujú väčšinou tí ktorých som si ja blokol alebo nejakí jednoduchší nechápaví jedinci a ľudia s predsudkami ako je rasizmus (keďže uznávam poznanie, ktoré sa zachovalo do dnešnej doby jedine v Indii), dogmatici (tí ktorí nechcú pripustiť, že môžem mať pravdu, ale nevedia mi napísať nič k veci a vyargumentovať opak), sexisti (tí ktorým vadí môj názor na sexualitu a hovoria, že môj svetonázor vedie propagandu za potlačovanie sexuality, čo nie je pravda. Práveže táto spoločnosť propaguje sexualitu, sexizmus, prostitúciu, spoločenskú prostitúciu, promiskuitu, sodomiu, atď.), nemorálne a netolerantné osoby (ktorým vadí moja tolerancia, súcit, šírenie vegetariánstva/vegánstva a pod.) a všeobecne darebáci.
@lukaso121@20 Nebol, ale ako s týmto súvisí? India je iba geografická poloha a hinduizmus je iba pozostatok Véd a sanatana-dharma. To, že sú tam zachované Védy (ktoré v preklade znamenajú poznanie) v pôvodnom stave, tak to neznamená, že India má byť dokonalá. Väčšina Indov sa tými Védami už ani neriadi. Však aj také Japonsko má Védsky vibe, máš tam prastaré chrámy a božstvá Sanatany-Dharmy, akurát pod inými menami. Slovensko je zas kresťanská krajina a chovajú sa tu všetci ako Kristus?
@darksider96@18 Kto sa pytal na tieto tvoje fantasmagorie, ty keket? Sice si si furt nezistil, co slovo fasizmus znamena, ale aspon uz to nedokladujes zrovna fejkovym citatom prisudzovanym Churchillovi, ktory sa ani k tej tvojej Indii zrejme nespraval tak uplne nerasisticky a neimperialne.
„Násilí není ani dobré, ani špatné, násilí zkrátka je.“ (Potere operaio, číslo 3, 2. – 9. října 1969)
@waagbistritz69@33 Ale zistoval som si to a zistil som, ze fasizmus nie je jasne definovatelny ty keket. Tvoje antifa je jedna velka fantasmagoria. Ak vidite vsade samych nackov, tak vyhladajte psychologicku alebo nejaku inu pomoc. Uz vam zrejme z toho chlastania na festakoch, pogovania vo vselijakych pajzloch a mlatenia sa s kotlebami a orlik army jebe na tie hlavy. Tam sa dobite a pozabijajte medzi sebou, ale ostatnym dajte pokoj! Vsak uz cely ten vas kult je politicky zideologizovany, jebete do obycajnych ludi len za to, ze poukazu na tzv. pozitivnu diskriminaciu alebo sa postazuju na to, ze nemaju pokoj od politickej korektnosti ani v zabavnom priemysle, sirite prozapadnu propagandu, ste ako nasilne gangy a ste proti slobode...
Clovek ako ja aby si este daval bacha mat knihu z Vedskym znakom Slnka, aby ho nejaki antifa extremisti neobvinili z toho, ze to je Mein Kampf a nasledne nedobili... Atd, atd...
@darksider96@39 Ja mam uplne na pici, ake ceresnicky spoza mlaky si si povyberal a myslis, ze nieco dokazuju o mne. Gumovy tendencny pojem "extremizmus" uz tomu len uplne korunu nasadil. Prazdne moralizovanie a aj velmi mylne predstavy o vlastnej dolezitosti z tvojej strany. @38 Ze nieco je "tazko definovatelne" uz znamena, ze tym mozes oznacovat pomaly vsetko, co sa ti nepaci? Dobre vediet. Este aj ten spodny text napisany impact fontom na obrazku v @18 by ti v pripade potreby sedel aj na grupy policajnych kuklacov doslova odhocikadial zo sveta, to vsak samo osebe neznamena, ze ich vsetky tvoria ci ovladaju zrovna fasisti. Ale ja vraj vidim vsade nackov, urcite..
Ze "orlik army", ty kde zijes, resp. v ktorom tisicroci? Ze bych ja vraj siril nejaku "prozapadnu propagandu" proti "obycajnym ludom" (a asi aj "nezavislym osobnostiam" tym padom) je len dalsi ciernobiely BS, ktorym sa tu pekne vyfarbujes jakozto nabozensky reakcionarsky tmar nie nepodobny tym v parlamente, takze diky.
A ja nepijem, ty коkоt, to si asi len z textu skladby v @18 vzal vazne len to, co je pomerne ocividna satira (lebo inak neviem, o akom bodani a biti si to tu trepal) a vynechal si to podstatnejsie v tomto smere. » sk.wikipedia.org/wiki/Straight_e...
@waagbistritz69@41 Vlastne Ortel a nie Orlik... Orlik je ex zalezitost Landu... Hmm, mne to aj tak pride cca vsetko na jedno kopyto... BTW, reagujem na tvoje zbytocne antifa rovnako ako ty na mna ked si ma nazyval hipikom a teraz nabozenskym bigotom. A kazdopadne tie neoantifa ceresnicky z poza mlaky vas uplne nahradia. To tvoje subantifa nema patent na antifa. Do buducna si zvykni na podobne reakcie a situacie Take nieco je mozne vidiet aj inde, kde mladi hovorili - to je evolucia a ti stari zas - to je devolucia... Bye
V tomto smere by bola azda na mieste zásadná filozofická otázka koľko ľudí ma zablokovaného mňa ? Totiž mám dôvodné podozrenie, že moje predošlé aktivity mohli u určitej skupiny mentálne omrzelých jedincov viesť k neúnosnému pocitu antipatie voči mojej osobe. Zároveň sa nazdávam, že u niektorých jedincov mohla viesť moja prítomnosť k negatívnemu stimulu bazálnych ganglií, čo viedlo k podvedomému, opätovnému, procesu blokovania mojej osoby za účelom prevencie voči registrovaniu mojich podnetných komentárov.
@43 Niezeby medzi hippies (uz ani realne neexistujuce hnutie btw) a kopou veriacich (prinajmenej podaktori krisnovci, rastas, atd…) nebol nejaky ten overlap, ale tamto s hipikom zrejme bola len hyperbola k naivnemu „pacifizmu“ a pocitom moralnej nadradenosti z toho vyplyvajucim. Ked idealisti najhrubsieho zrna vycitaju materialistom „zideologizovanost“, to byva tiez smiesny moment. Deleniu s predponami sub- a neo- sice nerozumiem, ale vlastne ani rozumiet nepotrebujem. @45 Mna tvoj „skutocny pokrok” khurva nezaujima.
@47 OMG, netrep kraviny. Ach, však ty si len chodiaci primitívny odpad, ktorý je tu na tomto svete viac na príťaž a ešte aj istým ideologickým spôsobom kurvi veci... A píšeš tu nejaké z riti vytiahnuté sračky a svoje predsudky + vedomé do mňa občas rypneš rôznymi spôsobmi lebo si bezcharakterný egoistický exkrement a tá tvoja antifa je len pičovina, kde môžeš nájsť útočisko mimo seba samého lebo si závislý od na ostatných ľuďoch a nevieš prečo sa oplatí žiť, prečo tu si, aký to tu má zmysel a keď už žiadny vyšší zmysel v tvojom videní to tu nemá, tak chceš teda niekam patriť, zapadnúť tam, mať nejakú partiu podobných loserov ako si ty, ktorí budú pre teba dobrí len dovtedy pokiaľ budú hrať podľa tvojho scenára a dokiaľ budú vyhovovať tvojim sebeckým potrebám (priatelia, vzťahy), cítiť sa s nimi dobre, falošne sa tváriť, že robíte nejakú antifa osvetu, bojovať zo sebeckych motívov proti iným ideológiam, ktoré majú inú subjektívnu "pravdu" než vy, rypnúť si semtam na birdzi do Darkyho a jeho objektívnej pravdy, ktorú svojsky opisuje pretože ju vidíš ako niečo, čo ti bráni na ceste za tvojím "šťastím" a pracovať, pracovať, pracovať, semtam si užiť a potom zgebnúť.
@49 Sranda, že čo píše toto neinteligentné dvojnohé zviera sedí na naň a nie na mňa Ukazuje stále na mňa prstom, ale tri jeho prsty miera na neho KKS, ak sa pozrieme na to objektívne, tak to v @48 je pravda. Na to ho niekto ani nemusí poznať. A ani nie je nutné ho poznať, aj tak tým nič nezískate, o nič neprídete resp. nič hodnotné vám to nedá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A mna blokuje len nadejny grafik Rici, ktory neuniesol moj slabucky hejt
A niekto na T ?♂️
a blokuje ma darky a svojho casu kerrang
to ani neviem, ze som nasral tolko ludi
A mna si neblokuje nikto.
DarkCider, MotoVidlo/Tequila, 2x nieco na M, 1x nieco na P, S, T, V, Z.
Nejak moc alkoholov, tym padom:
A ostatných blokujem preto lebo boli otravní, toxickí a tiež som si zablokoval hŕstku pofiderných fake profilov a ľudí ktorých som mal na háku, nič im zle nepísal a oni ma ohovárali a hovorili o mne v jednom fóre ako o najviac hroznom birdzákovi (dokonca o horšom ako bol Zajkousko, psychopat Karol, rôzni trollovia a anonymní toxic maníci).
A mňa blokujú väčšinou tí ktorých som si ja blokol alebo nejakí jednoduchší nechápaví jedinci a ľudia s predsudkami ako je rasizmus (keďže uznávam poznanie, ktoré sa zachovalo do dnešnej doby jedine v Indii), dogmatici (tí ktorí nechcú pripustiť, že môžem mať pravdu, ale nevedia mi napísať nič k veci a vyargumentovať opak), sexisti (tí ktorým vadí môj názor na sexualitu a hovoria, že môj svetonázor vedie propagandu za potlačovanie sexuality, čo nie je pravda. Práveže táto spoločnosť propaguje sexualitu, sexizmus, prostitúciu, spoločenskú prostitúciu, promiskuitu, sodomiu, atď.), nemorálne a netolerantné osoby (ktorým vadí moja tolerancia, súcit, šírenie vegetariánstva/vegánstva a pod.) a všeobecne darebáci.
ale inak ja tiez tolko blokujem a to mam zasadu, ze blokujem len zlych ludi
A mna prečo neblokuješ ?
ja neblokujem nikoho
dokazes niekedy hovorit aj pravdu?
Aha tak som si všimol že ma blokuješ, na birdzi je niekedy ťažko rozlíšiť či ťa niekto blokuje,
....
@all..
ale mam pocit, ze ti co sa zrusili tiez stale svietia medzi tymi ci blokuju, ci sa mylim?
„Násilí není ani dobré, ani špatné, násilí zkrátka je.“ (Potere operaio, číslo 3, 2. – 9. října 1969)
@19 Lmao. » cs.wikipedia.org/wiki/Cider...
Clovek ako ja aby si este daval bacha mat knihu z Vedskym znakom Slnka, aby ho nejaki antifa extremisti neobvinili z toho, ze to je Mein Kampf a nasledne nedobili... Atd, atd...
@38 Ze nieco je "tazko definovatelne" uz znamena, ze tym mozes oznacovat pomaly vsetko, co sa ti nepaci? Dobre vediet. Este aj ten spodny text napisany impact fontom na obrazku v @18 by ti v pripade potreby sedel aj na grupy policajnych kuklacov doslova odhocikadial zo sveta, to vsak samo osebe neznamena, ze ich vsetky tvoria ci ovladaju zrovna fasisti. Ale ja vraj vidim vsade nackov, urcite..
Ze "orlik army", ty kde zijes, resp. v ktorom tisicroci? Ze bych ja vraj siril nejaku "prozapadnu propagandu" proti "obycajnym ludom" (a asi aj "nezavislym osobnostiam" tym padom) je len dalsi ciernobiely BS, ktorym sa tu pekne vyfarbujes jakozto nabozensky reakcionarsky tmar nie nepodobny tym v parlamente, takze diky.
A ja nepijem, ty коkоt, to si asi len z textu skladby v @18 vzal vazne len to, co je pomerne ocividna satira (lebo inak neviem, o akom bodani a biti si to tu trepal) a vynechal si to podstatnejsie v tomto smere. » sk.wikipedia.org/wiki/Straight_e...
@45 Mna tvoj „skutocny pokrok” khurva nezaujima.