@luc.ka počkaj, ty fakt veríš tomu že ti nejakými pochybnými testami namerala reálne hodnoty?
Školskí psychológovia sú top, najradšej som mal keď nám radili že kde máme v budúcnosti pracovať.. to funguje asi tak že sa spýta: čo máš rád? ty povieš počítače... potom sa spýta čo ťa baví? ty povieš programovanie.. a ona ti povie že by si mal byť programátor
@chevro u nás sa náhodou na to robil asi trojhodinový test! síce naša psychologička bola aj tak krava, ale verím, že niekde existuje aj kompetentný človek napríklad moja kamarátka sa chcela stať školskou psychologičkou práve preto, aby im vylepšila povesť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
to si na tom este horsie ?
(môj nick sa píše s dvoma L )
gay , nevychovany, drzy a cinicky .... mohlo by nam to klapat.
Nezahrame solitaire ? Zistis, ze mozem byt tvojim esom v rukave
(a nie som maďarka len viem po maďarsky lebo bývam medzi maďarmi)
Chcel som si len rozsirit zahranicne kontakty.
Pozdravujem macku.
to malo byť len podpichovanie.
ale tak fajn
pozdravím ju ak ju raz stretnem.
beriem a taky se omlouvam
Btw, iq nie je vobec podstatne, lebo hocjaky priemerny clovek dosiahne nadpriemer, ked chce...
EQ - to ani neviem čo je
a že sa da na tom pracovať
to už neviem, bolo to fakt dávno a kto je podľa teba kvalifikovanejší ako psychológ??
Školskí psychológovia sú top, najradšej som mal keď nám radili že kde máme v budúcnosti pracovať.. to funguje asi tak že sa spýta: čo máš rád? ty povieš počítače... potom sa spýta čo ťa baví? ty povieš programovanie.. a ona ti povie že by si mal byť programátor
teraz nerieš, čomu verím ja. pýtam sa ťa, kto je podľa TEBA viac kvalifikovaný na testovanie inteligencie, ako psychológ. zaujíma ma to.
Ak chcete vedieť, tak podľa toho maticového mensa testu mám 140, ale ja tomu neverím.