mala som sklony to vymazávať dakedy nech ich neni veľa, ale potom mi došlo že načo, vedia o mne len to, čo sa rozhodnem že budú vedieť, väčšinu času som od nich ďaleko, tak je fajn, že mám skoro všetkých pekne pokope na chate a stále nechápem ľudí, ktorým vadí, že o nich iní priveľa vedia keď sú na fb, veď predsa môžem byť kľudne celý čas offline a nič nezverejňovať alebo len vybranej skupine ľudí a ešte k tomu sa dá nainštalovať social reviver, aby im neukazovalo ani kedy som si prečítala správu a pod.
na margo @2 - mne sa aj tých 150 zdá šialene veľa.
z tých mojich 300+ KONTAKTOV by som pravdepodobne všetkých pozdravila, keby som ich stretla, hoci je možné, že by som si v rýchlosti nespomenula na meno
z toho mám len málo ľudí v skupine priateľov, neviem presne, na mobile sa mi v tom nechce špárať, ale isto pod 30.
akože fajn mám tam nejakých ľudí z tábora, čo som ich videla len tam a ani s nimi nie som v kontakte,.. mám tam ľúdí zo základky s ktorými som sa tiež nikdy nebavila a tak isto aj ľudí z tejto školy s ktorými sa nekamoškujem ani nič, ale čo. Aspoň vidím čo robia
No mám tam niečo cez 300 ľudí, ale keď sa na to pozriem, tak väčšinu tvoria spolužiaci z výšky...a prekvapivo moja rodina tiež zastupuje markantný počet ľudí
ano samozrejme najviac sa mi paci ked ma niekto nad 100 a nebodaj nad 800
hadam ani jedneho by ste ani nepozdravili na ulici a nie este sa s nim rozpravali aspon chvilku , naco si ludia pridavaju aj tych ktorych vobec nepoznaju? sice par som ich prijal aj ja ktorych nepoznam ale tak malo som na FB ze mi to moze byt šumafuk (cca 5-10minut denne max ak neratam ked si pozeram volake recepty )
ja takmer nič nepridávam, nelajkujem ani moc nekomentujem a som online len pre určitých ľudí /aj to len občas, furt som skoro off /, ale zase tých ktorých som potvrdila mi môžu nechať správu a odpíšem, prípadne napíšem aj ja
FB ako taký je super kvôli tomu, že sú tam skupiny, najmä školské, kde sa všetko rieši na jednom mieste
a je fajn mať ľudí na jednom mieste, občas to premažem, ale veľakrát sa mi do toho nechce
Milujem tie trápne situácie, keď sa s človekom ani len nezdravím, zrazu si ma pridá na FB a už ma zdraví jedna radosť. Pripadá mi to ako taká nepísaná dohoda, zrazu všetci vedia, že sa musíme pozdraviť. Weird.
ja 93 teraz, asi dakoho vymazem neviem, dost mam rodinu a spoluziakov z vysky ... vela nepridavam na steny a nelajkujem stranky, skor vela chatujem a pytam sa ludi kto ide von a kedy a co
som rad, ze nemam stenu zaspamovanu a precitam si od ludi co sa s nimi stretavam nejake clanky ci videa co hodia a sedia mi aj humorom aj nazorom casto
@amikadze ja mám cca 150, ale s toho asi iba 10 vidí moje fotky príspevky atď.... ostatných mám bloknutých, aj keď ich mám v priateľoch, nemôžu si pozerať na to sú nastavenia.
Teraz som si to nainštalovala priamo z google chrome a aj to tam vidím na fcb.. mám starý fcb to je okej ale správy.. ukazuje sa ľuďom kedy som to čítala.. tsss, normálne som sklamaná
ja asi ani viac ako 100 ludi nepoznam ne este aby som mal tolko priatelov na FB a mam ich tam asi 40 aj to s toho niektorych osobne nepoznam a s niektorymi sa ani nepozdravim ked ich stretnem takych realnych co sa aspon pozdravime alebo si povieme 2-3 vety tam mam mozno 20
+plus viem, že s tým boli nejaké problémy v poslednom čase, ale ja som to nemala nainštalované posledné dva týždne, tak neviem...ale predtým to fungovalo
a "zbožňujem", keď len tak ludia posielajú žiadosti... raz sa jeden obhajoval, že ma videl sa prechádzať sa okolo škôlky.. a tak poslal žiadosť...a ide okolo ani mú ani bú.. nič.. logika ako fest
ludi si nepridavam mne to pride ako zbytocnost ked chcem stretnem ich vonku alebo kde a nepotrebujem ich mat na fb, tak pokial si ma pridaju tak ok a takych co nestretavam a moc nepoznam ani nemam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/Dunbar%27s...
z tých mojich 300+ KONTAKTOV by som pravdepodobne všetkých pozdravila, keby som ich stretla, hoci je možné, že by som si v rýchlosti nespomenula na meno
z toho mám len málo ľudí v skupine priateľov, neviem presne, na mobile sa mi v tom nechce špárať, ale isto pod 30.
To sa da take nieco nainstalovat?
hadam ani jedneho by ste ani nepozdravili na ulici a nie este sa s nim rozpravali aspon chvilku , naco si ludia pridavaju aj tych ktorych vobec nepoznaju? sice par som ich prijal aj ja ktorych nepoznam ale tak malo som na FB ze mi to moze byt šumafuk (cca 5-10minut denne max ak neratam ked si pozeram volake recepty )
ja takmer nič nepridávam, nelajkujem ani moc nekomentujem a som online len pre určitých ľudí /aj to len občas, furt som skoro off /, ale zase tých ktorých som potvrdila mi môžu nechať správu a odpíšem, prípadne napíšem aj ja
FB ako taký je super kvôli tomu, že sú tam skupiny, najmä školské, kde sa všetko rieši na jednom mieste
a je fajn mať ľudí na jednom mieste, občas to premažem, ale veľakrát sa mi do toho nechce
ste taki mudri
hned viete, preco mame tak vela priatelov
chcem byt ako vy
vy tak vsetko viete
aaaaaaaach.
nejebe vam to, ze nie
som rad, ze nemam stenu zaspamovanu a precitam si od ludi co sa s nimi stretavam nejake clanky ci videa co hodia a sedia mi aj humorom aj nazorom casto
aby som nemusel niekoho cislo hladat vzdy ked nieco chcem, lebo dnes su ludia castejsie na FB ako pri telefone
FB ma nebaví, nič sa tam netvorí ( samá kokoTINA )
tu aspoň občas občas niekto pobaví @burble a @n0win0u napríklad (Vďaka) a občas dobrý blog a anketa, kde sa nasmejem.
Teraz som si to nainštalovala priamo z google chrome a aj to tam vidím na fcb.. mám starý fcb to je okej ale správy.. ukazuje sa ľuďom kedy som to čítala.. tsss, normálne som sklamaná
+plus viem, že s tým boli nejaké problémy v poslednom čase, ale ja som to nemala nainštalované posledné dva týždne, tak neviem...ale predtým to fungovalo
Moja chyba, už to je nastavené.. prepáč a ďakujem
ale zjavne vam tu podaktorym z toho FB dost qapka na karbit
@wind
@77hanes77 moze to byt zaciatok krasneho priatelstva