no tak este sa nestalo aby som sa dako extra ucil a velke pisomky uz nemam cha ... a ked to tak porovnam z minulym rokom na strednej tak som spal normalne 10 hodin mozno viac. ako prislo
U mňa je to tak....V španielsku chodím spať stále o 2 alebo 3...
Či už je písomka alebo nie...a vstávam o pol 8...
Len potom to dospať je dooosť ťažké...to sa po mesiaci takéhoto praktikovania spánku nestíha dospať ani za víkend...Neodporúčam nikomu...
Neznášala som spať nikdy poobede...ale musela som sa to naučiť...Siesta heh...
Ale mám to lepšie než keď kamošky nespia ani tri noci za sebou lebo sa na písomky drvia do 5 ráno a potom sa im už ani neoplatí spať...Takže sa neučme nikto vôbec a bude po probléme...a hlavne nie po nociach...na písomkach budete takí unavení, že aj tak všetko zabudnete!
prídem domov o tretej, o štvrtej sa začnem učiť, o piatej zaspím, vstanem o siedmej, o ôsmej začnem znova, o jedenástej to vzdám, vstáham o piatej. takže to je 8h?
v mojom pripade to uz pisomky niesu , ale ked mam nejaku klauzurnu pracu alebo skusku tak nespim vobec... kedze si az v noci uvedomim ,ze by som sa mal zacat ucit.. potom sa presviedcam este tak do 3tej... potom sa do toho pustim ... po par minutach si dam pauzu ,ktora je vacsinou dlhsia ako samotny proces ucenia sa a potom si uvedomim ze mam uz len 2 hodiny do klauzurky tak prepnem na 200% ... = na klauzurke mam vzdy cerstve vedomosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Či už je písomka alebo nie...a vstávam o pol 8...
Len potom to dospať je dooosť ťažké...to sa po mesiaci takéhoto praktikovania spánku nestíha dospať ani za víkend...Neodporúčam nikomu...
Neznášala som spať nikdy poobede...ale musela som sa to naučiť...Siesta heh...
Ale mám to lepšie než keď kamošky nespia ani tri noci za sebou lebo sa na písomky drvia do 5 ráno a potom sa im už ani neoplatí spať...Takže sa neučme nikto vôbec a bude po probléme...a hlavne nie po nociach...na písomkach budete takí unavení, že aj tak všetko zabudnete!
a nebudem sa obmedzovať v spánku len preto, že nejaký blbý učiteľ si vymyslel písomku
Stavalo sa ze som spal tak 2-3 hodiny,skusku som zvladol,ale bol som uplne trop.
ale ja spat musim aspon 6hodin..inak som zla, skareda a nervozna....