Ľudia ktorí s tým prichádzate do styku alebo ste počuli o aktuálnych cenách, koľko stoja tieto drogy? Napíšte prosím aj aké množstvo (dávka/x gramov), prípadne či ich je ľahké alebo ťažšie zohnať a ak máte osobné skúsenosti (zlé) tak môžte aj tie ak chcet
@dmartboy Ja som si tú tému vybrala sama - keďže žijem v meste, kde je toho svinstva dosť. Nepoznám ale nikoho kto by sa s tým stýkal, aspoň to nikto nevyhlasuje verejne, tak si musím zistiť cez net :/ A narkomanov na ulici sa akosi bojím spýtať
len nechápem ako niekto toto môže zadať: otázka: zistite mi koľko na Slovensku stojí gram kokainu! to je ako na protidrogovom! alebo medzi konkurentmi.
nuž, zvyčajne sa cena za gram odvíja od rozsahu celkovej objednávky, za inú cenu kupuje distribútor a za inú klient ,inakšie platia v bratislave inakšie na východe, no skúsim načrtnúť bratislavské ceny.
heroín - o aktuálnom cenníku tejto komodity veľa neviem
kokaín - 50 až 100 za gram, závisí od mnohých okolností
LSD - 10 až 15 za jeden papierik (máva tak 50-150 mikrogramov), 10 papierikov sa dá vyriešiť za nejakých 70-80, viac peniazov by som osobne nedal, ale proti gustu niet dišputy
marihuana - štandard je 10e za takzvaný gram (takzvaný gram je v skutočnosti 0.7-0.9 gramu), 10 a viac gramov sa nakupuje za 7/gram, 50 gramov a viac za okolo 4 eurá lomeno gram.
pervitín - približne tuším, ale nenakupujem, preto určite nemám vedomosť o platnej jednotkovej cene
Na SK za 0,8g Marihuani človek zaplati približne 10€ - slušna Lampa rozhodne ked vam niekto ponukne za 10€ celi gram ale Outdora tak sa oplati viac ta lampa pre porovnanie CZ 0,8g marihuani 150Kč Lampa rvnakej Kvality ako na SK.....za 300Kč kupim v CZ gram dost kvalitnej lampi aby sa dala rovnat s holanskym matrošom
@semhamforas tak kamarat ty nams sajnu ze 15e za gram pika to kde zijes,piko sa po prve nepredava u nas na gramy ale centimetre kubicke tzv kubik pouzivaju sa k tomu 2ml striekacky kedna tzv.ciara tj.0.1 ml je za 10e bezne a jeden kubik ci je 1ml cize cm kubicky je za 50e a to tiez nieje gram podla hustoty materialu to je okolo 0.8gramu.Over si fakty a tato cena je stala uz strasne dlho este kym boli koruny bolo to asi 200-250sk za ciaru a 2000sk za kubik teraz sa to trosku zmenilo
Heroin stvrt gramu je 10e gram niekde kupis aj za tridsat e 5g od 120e do 150e ale heroin uz nieje ako kedysi v 90-tych rokoch teraz je velmy slaby a niekedy sa predavaju synteticke nahrady ako napr.fentanyl.a vacsina dilerov predava len po stvrt gramoch takze ak si chce kupit tych 5g za 120e musi mat nekeho tipka co dodava dilerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Inak marihuana sa dá vraj kúpiť od cca 5 € za gram a piko za 15€ za gram
LCD » www.electroworld.sk/product/televiz...
marihuana
pervitín
totálne mimo.
ono, keď to tak vezmeš, tak na slovensku všetko čo sa konzumuje kúpiš nekvalitné a za ceny cca tie isté ako sú v zahraničí ak nie vyššie
(ale aj tak ti neverím
Ale veď choď na výlet niekam do južnej ameriky. Tam to kúpiš za pár šupov a super kvalitu. Dokonca aj v albánsku sa vraj kvalitný kokaín dealuje
@ 13 Kvalita, cena, konkurencia tieto veci sa ovplyvňujú navzájom
1g trávy 5-10 euro. Nejaký šmeid aj 3 eurá. O ostatnom nemám prehľad.
heroín - o aktuálnom cenníku tejto komodity veľa neviem
kokaín - 50 až 100 za gram, závisí od mnohých okolností
LSD - 10 až 15 za jeden papierik (máva tak 50-150 mikrogramov), 10 papierikov sa dá vyriešiť za nejakých 70-80, viac peniazov by som osobne nedal, ale proti gustu niet dišputy
marihuana - štandard je 10e za takzvaný gram (takzvaný gram je v skutočnosti 0.7-0.9 gramu), 10 a viac gramov sa nakupuje za 7/gram, 50 gramov a viac za okolo 4 eurá lomeno gram.
pervitín - približne tuším, ale nenakupujem, preto určite nemám vedomosť o platnej jednotkovej cene
Myslím ,že ceny sú viac -menej aj teraz rovnaké takže konverzný kurz a ideš
heroín ?
kokaín 70-100e/gram
LSD ja ho mam zadarmo,kebyze ho chcem kupit tak za 5 ale ostatny to maju za 10
marihuana 10e/gram
pervitín 10e/ciara, kubik 50-70
a @30
A ináč trávu tak za 10 dobrý model.
Papierik LSD tiež tak.
Koks som kupoval za 120 fakt dobrý model od jedného Rakušáka.
A ináč ešte akurát MDMA som kupoval, svojho času za 50, teraz fakt mega dobrý model z Česka za 80 v prepočte.
A kolesá do desať.
Ostatné fakt netuším a ani ma to nezaujíma.
heroín - 1g - 40€
kokaín - 1g - 100€
LSD - 1 dávka - 15€
marihuana - 1g - 10€
pervitín - 1g - 15€
extáza - 1 dávka - 15€
Aspoň čo som počula.