celkom zaujimave.. vedel som o slabej porodnosti a ze prichadzaju imigranti ale nejak ma to dalej netrapilo tiez si skorej pamatam ako niektore krajiny boli stastne ze prichadzaju imigranti lebo nemal kto robit a tak..
bolo to tu vcera...podla mna je to blbost...dnesni mladi moslimovia uz urcite nie su taki naruzivi a taki silni veriaci, zeby nas to malo ohrozit...podla mna len propaganda aby Turecko nepustili do EU
su tam dobre argumenty, ale nie nemam z toho obavy....skor by som sa obaval, ze SVK kolonizuju Romovia....
Navyse toto sa skor tyka vyspelych krajin ako GB, Francuzsko, Nemecko, Rakusko a pod.
Kym sa to zacne zvrhavat k zlemu EU zakroci a da protiopatrenia, aby nedoslo k niecomu takemuto....uzavretie hranic, limit na deti ako ma Cina a pod.
Preboha ved 8 deti v tureckej rodine??? sak toti sa jebu jak zajace....
Vyspele krajiny dovolili aby im tam prislo par pristahovalcov kvoli praci a nez sa stihli uvedomit tak po ulici na jedno biele decko pripadalo 8 turkov....
Nedali protiopatrenia a preto sa teraz doslovne topia v srackach...
Nech uz to ludom pride akokolvek rasiticke pristahovalecke rodiny dostanu limit na deti a miesto 8 budu mat 1-2 a padla....
myslím si, že je to aj pravda, že to tu kolonizujú moslimovia, ale nemyslím si, že to celé bude tak rýchle a za ďalšie si nemyslím, že by to takto s tým náboženstvom preháňali, práveže mám dojem, že tu v európe moslimovia nie sú takí, ako inde - teda sú kultúrnejší, čo je samozrejme aj prirodzené popri našej kultúre, musia sa nám prispôsobiť a tak. teda si myslím, že aj oni trochu pozmenia svoju kultúru, nielen my vyhynieme... a tiež si myslím, že sa to viac týka západu...
v každom prípade som proti tomu, aby Turecko vstúpilo do EÚ, neberiem ich ako európanov, je tam príliš veľká rozdielnosť kultúr a podobne. a priznám sa, turkov nemám rada.
suhlasim ..je to pravda, ale skoro vsetci chcu menit tento narastajuci trend len jedným sposobom: zabranit vstupu-sireniu moslim. imigrantov tu a tam. Skusme to tym, ze si parkrat nenasadime šantigumičku a mozno to cislo okolo 1,38 pojde hore, ked sa nemylim..
no a ? sak svet sa stale meni aj ked toto video povazujem prehnane (ale netvrdim ze sa nezaklada na pravde) bolo by smiesne si mysliet ze navzdy ostaneme tak ako sme .... zem prechadza erami a dobami nebudem sa nad tym zamyslat proste si zijem svoj zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Navyse toto sa skor tyka vyspelych krajin ako GB, Francuzsko, Nemecko, Rakusko a pod.
Kym sa to zacne zvrhavat k zlemu EU zakroci a da protiopatrenia, aby nedoslo k niecomu takemuto....uzavretie hranic, limit na deti ako ma Cina a pod.
Preboha ved 8 deti v tureckej rodine??? sak toti sa jebu jak zajace....
Vyspele krajiny dovolili aby im tam prislo par pristahovalcov kvoli praci a nez sa stihli uvedomit tak po ulici na jedno biele decko pripadalo 8 turkov....
Nedali protiopatrenia a preto sa teraz doslovne topia v srackach...
Nech uz to ludom pride akokolvek rasiticke pristahovalecke rodiny dostanu limit na deti a miesto 8 budu mat 1-2 a padla....
v každom prípade som proti tomu, aby Turecko vstúpilo do EÚ, neberiem ich ako európanov, je tam príliš veľká rozdielnosť kultúr a podobne. a priznám sa, turkov nemám rada.