nechce sa mi pozerať, čo všetko tam je, ale ak si odmyslíme spotrebiče (chladnička, sporák, mixér, mikrovlnka), tak minimálne jedna sada tanierov, príboru, šálok a pohárov, aspoň tri hrnce rôznej veľkosti, panvica a taká tá vec, čo je ako hrniec, len to má dlhú rúčku , pekáč a plech na pečenie, nejaké misky
a potom obracačka na palacinky
taká základná výbava, čo by mala stačiť na väčšinu bežných jedál
nechce sa mi to pozerat ale potrebujes hrnce idealne rozne velkosti (ak nemas mikrovlnku tak aspon 3) ak mas mikrovlnku stacia ti dva jeden vacsi druhy mensi
panvica (ja nedam dopustit tiez na velku a malu)
pripadne rajnica
noze
noz na pecivo
skrabka na zemiaky (da sa aj s nozom osupat ale ja fandim skrabke)
sitko (odporucam sirsie plastove s vacsimi ockami nie take sietkove)
taku vec na ktoru si postavis hrniec ked ho das z platne (taka mriezka je hentam asi 2.50 to stoji)
struhadlo
ofc misky, taniere, pribor
a podla mna ani taka zapekacia misa neni od veci zalezi ale od toho co budes varit alebo aspon plech
Ok, nemyslel som až tak do detailov, skôr len na tie hrnce a panvice ... skôr čisto na to varenie... potrebujem si kúpiť niečo a mám v tom bordel, že či kúpiť nejakú sadu alebo tamten hrniec a henten hrniec.
@mielikki ja to tiez normalne neoslovujem ved to je uplne drbnuty nazov len tusim ze sa to tak vola ale ked to oslovujem tak s tym mavam ukazujem na to a volam to "to"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a potom obracačka na palacinky
taká základná výbava, čo by mala stačiť na väčšinu bežných jedál
panvica (ja nedam dopustit tiez na velku a malu)
pripadne rajnica
noze
noz na pecivo
skrabka na zemiaky (da sa aj s nozom osupat ale ja fandim skrabke)
sitko (odporucam sirsie plastove s vacsimi ockami nie take sietkove)
taku vec na ktoru si postavis hrniec ked ho das z platne (taka mriezka je hentam asi 2.50 to stoji)
struhadlo
ofc misky, taniere, pribor
a podla mna ani taka zapekacia misa neni od veci zalezi ale od toho co budes varit alebo aspon plech
ak by ma este nieco napadlo tak dopisem
aaaa dosku na krajanie
Takže ono vlastne stačí
» www.ikea.com/sk/sk/catalog/p...
alebo
» www.ikea.com/sk/sk/catalog/p...
nie?
aj lis na cesnak je fajn ale da sa aj bez neho
(až teraz som si uvedomila, aké je to divné slovo)
(a bude to asi aj tá kayleenina rajnica, ale to som v živote nepoužila
Diky za rady